Aşk Laftan Anlamaz 15. Bölümde Neler Yaşanacak?

Show TV'nin sevilen dizisi Aşk Laftan Anlamaz bu akşam 20.00'da ekrana geliyor. Aşk Laftan Anlamaz 15. bölümde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde!

Başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz’in paylaştığı Aşk Laftan Anlamaz dizisinde işler iyice karışmaya başlıyor. Geçtiğimiz hafta oynayan bölümde Hayat’ın aslında Suna Pektaş olmadığını öğrenen ancak bunun yanlış bir bilgi olduğuna inanan Didem, şimdi rahat durabilecek mi?

Aşk Laftan Anlamaz Fragmanları Yayınlandı!

Hayat’ın esrarengiz tavırlarını ve yanından aniden çekip gitmiş olmasını kafasına takmış durumda olan Murat sevgilisine güvenmeyi seçti ve bir kenara çekildi. Ancak sular Murat’ın kenara çekilmesi ile durulmayı başaramadı. Hayat hakkında sürekli yeni bir açık oluşmaya devam ediyor.

Annesinin gerçekleri öğrenmesinin ardından çıkan kavga yüzünden İbrahim’in karavanında  kalan Hayat’ı sabah karavandan çıkarken gören Murat bu duruma çıldırıyor ve İbrahim ile Hayat arasında bir şeyler yaşanmış olduğunu düşünmeye başlıyor. Didem’in dolduruşlarına gelen İbrahim ise Murat’ın Hayat’ı üzeceği düşüncesinden bir türlü sıyrılamıyor ve Hayat’a aşkını itiraf ediyor.

Her çarşamba 20.00'da seyirciyi Show TV ekranlarına kitleyen Aşk Laftan Anlamaz, bu akşam 15. bölümüyle izleyiciyle buluşuyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin