Aşk Laftan Anlamaz 16. Bölümde Neler Yaşanacak?

Show TV'nin sevilen dizisi Aşk Laftan Anlamaz 16. bölümüyle bu akşam 20.00'da ekrana geliyor. Aşk Laftan Anlamaz 16. bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar!

Her Çarşamba Show TV ekranlarında sevenleri ile buluşan Aşk Laftan Anlamaz dizisinin 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Hande Erçel’in Hayat rolünü ve Burak Deniz’in ise Murat rolünü üstlendiği dizinin yeni bölümünde heyecan zirveye ulaşıyor.

Aşk Laftan Anlamaz Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Hayat ve Murat arasında yaşanan aşkı Didem’in dolduruşlarına gelerek bozmaya çalışan İbrahim, Hayat’a aşkı olup 15. bölümde ise aşkını itiraf etmişti. Bu itirafa kulak misafiri olan Murat’ın ise İbrahim ile arası fena kızışmıştı. Gelecek bölüm yani 16. bölümün yayınlanan fragmanında ise İbrahim ortalarda görünmüyor ve Hayat ve Murat’ın ilişkisinde her şey yolunda.

16-10/26/ask-laftan-anlamaz.jpg

Hayat için bir gelinlik tasarlayıp, diken Tuval hanım Murat ve Hayat’ın mutluluğuna sebep olmayı başarıyor. Ancak sonradan ne oluyorsa durumlar tersine dönüyor ve Murat, Tuval hanımın Hayat için dikmiş olduğu gelinliği yırtıyor. Tüm bu olaylar süregelirken geçen bölümde Hayat’ın aslında Suna Pektaş olmadığını öğrenen Kerem ortalıklarda görünmüyor.

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Aşk Laftan Anlamaz bu haftada da yayınlanacak olan yeni bölümü ile Çarşamba akşamı saat 20:00’da sevenlerine heyecan tufanı yaşatacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin