Aşk Laftan Anlamaz 31. final bölümünde mutlu son

Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Hayat ile Murat'ın eğlenceli bir o kadar da heyecanlı aşk hikayesi dün akşam yayınlanan 31. bölümüyle mutlu sonla noktalandı.

Sibel Karagöl
20 Şubat 2017 - 22:04
İptal - Onay

Hande Erçel'in canlandırdığı Hayat ile Burak Deniz'in hayat verdiği Murat'ın bir dargın bir barışık aşk hikayesini konu alan Aşk Laftan Anlamaz dün akşam yayınlanan 31. bölümüyle ekranlara veda etti.

Final bölümüyle ekrana gelen Aşk Laftan Anlamaz dizisi izleyenlerini mutlu sonla uğurladı. Hem duygusal hem eğlenceli sahnelere ev sahipliği yapan Aşk Laftan Anlamaz final bölümünde Hayat'ın hamileliği sonrası ikili arasında aşerme konulu eğlenceli anlar yaşandı. Murat Sevgililer Günü'nde Hayat'a unutulmaz bir gece hazırladı. Yıllar sonra çocuklarına anlatacakları bir hikaye olacak o özel gece, kırmızı karın yağdığı gün olarak hafızalarda yer aldı. Öte yandan Hayat'ın kendi adını verdiği bir markası oldu.

17-02/20/ask.jpg

Aşk Laftan Anlamaz 31. final bölümünde yaşanan tün kötü olayları geride bırakan Hayat ile Murat yeni bir başlangıca imza attı. iki kez anne baba olan ikili, üçüncü evlatlarının gelişini beklemekteydi. Dizinin final sahnesinde Hayat ile Murat muradına erdi, biz çıkalım kerevetine... 

17-02/20/as2.jpg

Yayınlanan 31. final bölümünde romantik komedi Aşk Laftan Anlamaz masalsı hikayesine mutlu sonla nokta koydu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin