Aşk öyküsüyle herkesi ağlattılar! Hüzünlü gala!

Aşk öyküsüyle herkesi ağlattılar...

resim yok
13 Mart 2014 - 09:46
Magazin

Aşk öyküsüyle herkesi ağlattılar...

Başrollerini Belçim Bilgin Erdoğan ve İbrahim Çelikkol'un paylaştığı 'Sadece Sen' filminin galası önceki akşam Kanyon'da gerçekleşti.

Hüzünlü bir aşk hikayesinin anlatıldığı filmin galasına katılanlar, gözyaşlarını tutamadı.

 

KİMLER KATILDI?

Galaya; filmin oyuncuları ve yönetmeni Hakan Yonat'ın yanı sıra Sinem Kobal, Funda Arar, Zara, Mahsun Kırmızıgül, Merve Sevi ve Ebru Akel gibi birçok ünlü isim katıldı.

 

YILMAZ ERDOĞAN NEDEN YOKTU?

Yılmaz Erdoğan ise Russell Crowe'un çekimleri Fethiye'de devam eden 'The Water Diviner' filminin setinde olduğu için eşi Belçim Bilgin Erdoğan'ı galada yalnız bırakmak zorunda kaldı.

 

''BÜYÜK ÜZÜNTÜ DUYUYORUZ''

İbrahim Çelikkol ile Belçim Bilgin Erdoğan, Berkin Elvan'ın geçtiğimiz Salı günü yaşamını yitirmesi nedeniyle büyük üzüntü duyduklarını belirterek, filmle ilgili soruları yanıtsız bıraktı.

Gözleri dolan Erdoğan;

 

KUTLAMA OLMADI

''Çok iyi değiliz. Zor ve acı bir gün. Bu kadar emek verdiğimiz filmimizi sadece izlemeye geldik. Kutlama olmayacak'' dedi.

Çelikkol ise şunları söyledi:[reklam]

''BURADA OLMA NEDENİMİZ...''

''Burada bulunma nedenimiz konuklarımıza saygısızlık etmemek. Filmi hep beraber izlemek için buradayız.'' dedi.  

Galada alkollü içki servisi de iptal edildi.

 

FİLMİN HİKAYESİ

Masalsı bir aşk hikayesini konu alan 'Sadece Sen'de Belçim Bilgin Erdoğan, Hazal adında görme engelli bir genç kızı, İbrahim Çelikkol ise geçmişi karanlık eski bir boksör olan Ali'yi canlandırıyor.

Filmin yönetmenliğini çektiği başarılı reklam filmleriyle tanınan Hakan Yonat yaptı.

Filmin yapımcılığını Murat Tokat üstlendi.Sadece Sen'in senaryosunu ise beyazperde de gişe başarısı elde etmiş 'Romantik Komedi' film serilerinin yazarları Ceren Aslan ve Aslı Zengin kaleme aldı.

 

 

ÜNLÜ OYUNCU YENİ FİLMİNDE KURALLARI YIKTI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin