Aşk ve Gurur dizisi çok yakında Show TV ekranlarında!

Show TV ekranlarında yakında başlayacak "Aşk ve Gurur" dizisiyle ilgili detaylar haberimizde!

Sibel Karagöl
13 Şubat 2017 - 18:30
İptal - Onay

Show TV ekranlarında yakında başlayacak "Aşk ve Gurur" dizisiyle ilgili detaylar belli olmaya başladı.

Aşk ve Gurur'un başrollerini, son olarak Güllerin Savaşı dizisinde muhteşem performansıyla yıldızı parlayan Damla Sönmez ile daha çok sinema ve reklam filmleriyle gündemde olan Mert Fırat paylaşıyor. Ayrıca Melekler Korusun, Yerden Yüksek, İnsanlar Alemi, Beni Böyle Sev gibi bir çok dizide başarıyla rol almış Alper Saldıran'ın dahil olduğu da açıklandı. Sevilen oyuncu, dizide Murat isimli bir karaktere hayat verecek.

17-02/13/ask-ve-gurur-dizisi.jpg

Deneyimli ve güçlü oyuncu kadrosunda ise Hatırla Sevgili ve Çilek Kokusu’nda rol alan Laçin Ceylan, Akasya Durağı ve Kiralık Aşk’ta oynayan Levent Ülgen ve son olarak Es Es ve Merhamet dizilerinde rol alan Ahmet Rıfat Şungar dahil oldu.  

17-02/13/alp.jpg

Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel'in yapımcısı olan Limon Yapım, Aşk ve Gurur'un yayın haklarını satın aldı. Günümüze uyarlama olarak ekranlarda yerini alacak Aşk ve Gurur'un yönetmen koltuğunda en son Kara Ekmek dizisini çeken deneyimli yönetmen Taner Akvardar üstleniyor.

17-02/13/asl-ing.jpg

Jane Austen’ın aynı adlı ölümsüz eserinden uyarlanan "Aşk ve Gurur", Show TV  ekranlarında izleyiciyle buluşmak için çekimlere başladı. Dizi hakkında detaylar için sitemizi takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin