Aşk ve Gurur dizisi final yapıyor!

Mert Fırat, Damla Sönmez ve Alper Saldıran'ın başrollerini paylaştığı Aşk ve Gurur dizisi erken final kararı aldı.

Sibel Karagöl
05 Nisan 2017 - 20:00
İptal - Onay

Başrollerini Mert Fırat, Damla Sönmez, Alper Saldıran'ın paylaştığı dizi Aşk ve Gurur'un 6. bölüm final fragmanın yayınlanmasıyla, dizinin reyting savaşlarında yenik düştüğü açıklanmış oldu.

17-04/05/ag10.jpg

Jane Austin’in unutulmaz eseri Aşk ve Gurur'un aynı adla uyarlaması olarak ekranlara gelen dizi reyting savaşlarında beklediği başarıyı elde edemedi.

Yazarın ölümünün 200. yıl dönümünde Show TV ekranlarında 5 Mart'da yayınlanmaya başlayan dizi iki ünlü isim Mert Fırat ve Damla Sönmez'i bir araya getirmiş ve projenin büyük ses getireceğine inanmıştı.

17-04/05/ag.jpg

Geniş ve deneyimli oyuncu kadrosunda Tülin Özen, Ahmet Rıfat Şungar, Laçin Ceylan, Levent Ülgen ve Ayfer Dönmez gibi oyuncuların yer aldığı dizi ilk olarak Perşembe akşamları yayınlanmaya başlamış istediği izleyici kitlesini elde edemeyen  Aşk ve Gurur'un yayın tarihi Salı akşamı çekilmişti. Rakipleri olan Anne dizisi ve Survivor programı Show TV'nin yeni dizisine şans tanımadı. Bu nedenlerle kanal yönetimi dizi için erken final kararı aldı.

17-04/05/ag6-1491411534.jpg

Genç oyuncu kadrosu, güzel senaryosu ile oldukça umut vadeden dizi 6. bölüm yayınlandıktan sonra yayından kaldırılıyor. Show TV yönetimi ise boş kalan Salı akşamları için yeni dizi arayışına başladı. 

Kenan ve Murat arasındaki düşmanlığın içinde kendini var etmeye çalışan Zeynep’in hikayesini anlatan Aşk ve Gurur 6. bölüm final fragmanı veda edeceğini duyurmuş oldu.

Aşk Ve Gurur 6. Bölüm Final Fragmanı 

Yayın hayatına girdikten yaklaşık bir ay sonra erken final kararı alan Aşk ve Gurur son bölümü ile 11 Nisan Salı saat 22.30'da Show TV ekranlarında olacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin