Aşk ve Gurur ne zaman başlıyor?

Limon Film’in yapımcılığını üstlendiği Aşk ve Gurur dizisi Show TV ekranlarında yayın hayatına başlamak için hazırlıklarını tamamladı. Dizinin yayın tarihi duyuruldu!

Sibel Karagöl
28 Şubat 2017 - 00:56
Yeni Bölüm

Limon Film’in yapımcılığını üstlendiği Aşk ve Gurur dizisi Show TV ekranlarında yayın hayatına başlamak için hazırlıklarını tamamladı. Jane Austen’ın aynı isimli ölümsüz eserinden uyarlanan "Aşk ve Gurur" Kenan ile Murat arasındaki savaşın içinde kalan Zeynep’in öyküsünü ekrana yansıtacak.

17-02/28/ag.jpg

İlk bölüm fragmanlarıyla beğeni toplayan dizinin yayın tarihi açıklandı. Başrollerini Mert Fırat, Damla Sönmez, Alper Saldıran'ın paylaştığı dizinin ünlü isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosunda Tülin Özen, Ahmet Rıfat Şungar, Laçin Ceylan, Levent Ülgen ve Ayfer Dönmez gibi oyuncuların yer aldığı dizinin 5 Mart Pazar günü yayın hayatına başlayacağı duyuruldu.

Yönetmenlik koltuğunda ise Taner Akvardar üstlendiği Aşk ve Gurur'un konusu, oyuncu kadrosu, ve karakterler hakkında detaylı bilgi içeren haberimiz sizlerle.

Dizi hakkında detaylar için sitemizi takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin