Aşk Yeniden 2. bölüm: Fatih her şeyi batırır!

Aşk Yeniden 2. bölümde Fatih, Şevket'le durumu düzeltmeye çalışırken işleri daha beter ediyor. İşte Aşk Yeniden yeni bölümden detaylar...

resim yok
18 Şubat 2015 - 02:00
Yeni Bölüm

FOX TV’nin ilk bölümü ile beğeni toplayan yeni dizisi Aşk Yeniden bu akşam 2. bölümü ile kaldığı yerden devam ediyor. Fatih ile Zeynep’in yalanı Aşk Yeniden yeni bölümde iyice çığırından çıkacak. Bu arada Şevket’e torununu göstererek ortamı yumuşatmak isteyen Fatih her şeyi eline yüzüne bulaştıracak. Onun yüzünden Selim kaybolacak.
 

AŞK YENİDEN DİZİSİNİN 2. BÖLÜM ÖZETİ

 
Zeynep’in, babası derin Şevket’le yaşadığı gerginlikten kendini sorumlu tutan Fatih, durumu düzeltmeye çalışırken her şeyi daha da kötü bir hale getirir. Amacı sadece Şevket’e torununu göstermek iken Selim’in kaybolmasına sebep olmuştur. Bu durum hem Zeynep’le arasının açılmasına, hem de iki ailenin karşı karşıya gelmesine neden olur. Artık derin Şevket ve Şekercizadeler karşı karşıyadır.
 

Fatih ve Zeynep’in söylediği yalan ailelerin de araya girmesiyle kontrolden çıkmaya başlar. İşlerin daha çok çığırından çıkmaması için Gülsüm Hanım duruma müdahale eder ve
 

Şekercizadeler Zeynep’i istemek için Şevket Reis’in evinin yolunu tutar. Oysa kimsenin derin Şevket’in derin planlarından haberi yoktur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin