resim yok
29 Ocak 2011 - 00:00

Zafer Ergin, karısının "Bu kadın hayatımıza asalak gibi yapıştı" dediği Neslihan Yavuzcan'ın gönlünü almış... İkili aşklarına yeniden başlamış.

Neslihan Yavuzcan'la Zafer Ergin'in yılan hikayesine dönen aşkı yeniden başladı. Bugüne kadar birçok defa beraber yakalanan, ancak ilişkilerini hep inkar eden ikili, Ortaköy'de elele görüntülenmişlerdi.

EVLERİ AYIRDILAR

Zafer Ergin'in yirmi beş senelik karısı Binnaz Ergin de Neslihan Yavuzcan'ı kastederek olaya şöyle tepki göstermişti: "İnsan kendinden utanır, 'Hata ediyorum' der, vazgeçer. Ama bu tip kadınlar insanların hayatına asalak gibi yapışıp, oradan besleniyor. Bu kadın da bizim hayatımıza yapıştı!" İddialara göre; Zafer Ergin, asalak sözüne çok üzülen Neslihan Yavuzcan'ın gönlünü almış ve ikili ilişkilerine kaldıkları yerden devam etmeye başlamışlar. Zafer Ergin'in bir süredir karısı Binnaz Hanım ile aynı evde yaşamadıkları ve ayrılmak istedikleri söyleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin