Aşk Yeniden dizisine iki yeni oyuncu

Şubat ayında Fox Tv'de yayın hayatına başlayacak olan Aşk Yeniden dizisine iki yeni oyuncu dahil oldu.

resim yok
26 Ocak 2015 - 17:48
Yeni Bölüm

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Özge Özpirinççi, Can Sipahi ve Mert Öner'in bulunduğu, yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği Aşk Yeniden dizisine iki yeni oyuncu dahil oldu. Yabancı Damat dizisinden tanıdığımız Tülin Oral ve Deniz Yıldızı dizisinden tanıdığımız Lale Başar Aşk Yeniden dizisinin kadrosuna katıldı.
 

Aşk Yeniden Şubat ayında Fox Tv'de.
 

DİZİNİN KONUSU

Sevdiklerini, tüm ailesini, hayatını geride bırakarak, aşık olduğu Ertan’ın peşinden Amerika’ya kaçan Zeynep, elinde hayal kırıklıkları ve bebeğiyle Türkiye’ye geri döner. Diğer tarafta Amerika’ya eğitim için giden Fatih’in de hayal kırıklıkları ile ülkesine, ailesinin yanına dönme vakti gelmiştir. Bu iki insanı ve iki farklı hayatı eve dönüş yolunda buluşturan hikaye “Aşk Yeniden

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin