resim yok
29 Mart 2010 - 00:00

Eski futbolcu Alpay Özalan ile eski dizi oyuncusu Cansel Özzengin’in boşanma davası açtıkları ancak ‘mal paylaşımı’ ve ‘çocukların velayeti’ konusunda anlaşamadıkları ortaya çıktı. 1997 yılında eski futbolcu Alpay Özalan ile dünyaevine giren eski dizi oyuncusu Cansel Özzengin'in, son bir buçuk senedir eşiyle büyük problemler yaşadığı öğrenildi. Aralarındaki sorunları çözemeyen çiftin boşanma kararı aldıkları ortaya çıktı. 2 çocukları bulunan çiftin mal paylaşımında anlaşamadıkları için uzun süredir mahkeme koridorlarını aşındırdığı iddia edildi. Senelerdir futbol piyasasının içinde olan ve iş hayatındaki başarılı yatırımlarıyla hatırı sayılır bir servet edinen Alpay Özalan’ın eşinin istediklerini ’çok fazla’ bulduğu, bu nedenle anlaşmalı boşanmak için hazırlanan sözleşmeyi imzalamadığı öğrenildi. Çiftin 1 erkek, 1 kız çocuğu bulunuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin