Aşktan Kaçılmaz dizisi sona mı eriyor?

Aşktan Kaçılmaz bitiyor mu?

resim yok
15 Ekim 2014 - 10:40
İptal - Onay

Aşktan Kaçılmaz bitiyor mu?

Star TV kararını verdi…

Aşktan Kaçılmaz ne zaman final yapacak? Aşktan Kaçılmaz dizisi final mi yapacak? Aşktan Kaçılmaz dizisi ne zaman bitecek?


İşte dxetaylar:

 

FİNAL YAPIYOR!

Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan ve başrollerini Berk Oktay, Pelin Akil, Ceren Hindistan'ın paylaştığı 'Aşktan Kaçılmaz' dizisi final yapıyor!

Dizi Pazar akşamları ekrana gelmiş, düşük reytingler sonucundada Pt 2 kuşağında yer almış daha sonrasında da Çarşamba akşamları 23.30'a gönderilmişti.

 

SEBEP: REYTİNGLER

Star TV, dizinin reytinglerinin bir türlü artmamasından dolayı final kararı aldı!

 

13 BÖLÜM SÜRECEK

'Aşktan Kaçılmaz' 13.bölümü ile ekranlara veda edecek.

 

6. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Mardin de sular durulacak gibi gözükmüyor. Barzan ne kadar uzak dursa ne kadar istemese de konu komşu Nazlı ile Barzan'ın dedikodusunu yapmaya başlamıştır. Konakta hizmetliler arasında Nazlı’nın Barzan'dan çocuk aldırdığı konuşulur. Bu durumdan faydalanan Hayriye orytalığı birbirine kadar. Hazem de artık yavaş yavaş Nazlı ile Barzan'ı başgöz etmenin yollarını aramaktadır. Ama Barzan hiç oralı değildir.[reklam]

Barzan Nazlı'ya göstermediği ilgiyi misli ile Savacı Yasemin'e göstermekte genç kadını bir an olsun aklından çıkartamamaktadır. Halil'in yaşgününde Yasemin'le karşılaşırlar ve iyice yakınlaşırlar. Yasemin o gece Barzan'a Ali ile aralarındaki herşeyin geçmişte kaldığını anlatır. Barzan için artık bir ümit doğmuştur. Barzan'ın gönlünde savcı Yasemin için doğan umutlar, Barzan'dan başka bir şey düşünemeyen Nazlı'nın gönlündeki umutları söndürmektedir. Genç kız Barzan'ın her geçen gün kendisinden uzaklaştığının farkındadır.

Mardin de aşka düşmüş bir başka acılı kalp Dicle ise Berat'la ilgili kötü haberler almaktadır. Berat'ı Şano sınırötesine kampa gönderecektir. Bu gidişin dönüşü olmadığını bilen Dicle Barzan'la birlikte yola koyulur. Bu kez Berat'ı dağdan indirmekte kararlıdırlar.

Dicle'den ve ailesinden uzak yaşayamayacağını anlayan Berat da kamptan kaçmaya karar verir, ama Şano'nun adamları tarafından yakalanır. Barzan ve Dicle de arzaiden uzaklaşırlarken yakalanıp savcılığa sevk edilirler. Barzan Savcılıkta Yasemin'e herşeyi anlatır. Genç adam çok üzgün ve hayal kırıklığı içindedir. Yasemin hem mesleki anlamda hem de Barzan'a olan ilgisinden dolayı genç adamın bu haline çok üzülür.

Mardinin acımasızlıkta kural tanımaz dünyasında Savcı Yasemin ve Ağa oğlu Barzan Nadir'in yolları sürerekli kesişmekte, iki genç birbirine hergün biraz daha yaklaşırken biryanda Ali diğer tarafta Nazlı kendilerinden uzaklaşan aşklarının acısıyla hırçınlaşmaktır.

 

 

'AŞKTAN KAÇILMAZ' 6. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin