Aslan Ailem dizisi ne zaman başlıyor? Aslan Ailem oyuncu kadrosu belli oldu mu?

Aslan Ailem ile gülmeye hazır olun. Seyirciyi ekran başına kilitleyecek Aslan Ailem dizisi ne zaman başlıyor? Yönetmen koltuğunda Geniş Aile'nin yönetmenliğini yapmış Ömer Uğur'un oturacağı dizi Aslan Ailem oyuncu kadrosu belli oldu mu?

Berfu Gürle
27 Eylül 2017 - 18:11
Gündem

Aile komedisinin usta yönetmeni Ömer Uğur'un yeni projesi Aslan Ailem dizisi ne zaman başlıyor? Trt1 ekranlarına yeni sezonda girmesi beklenen dizi Aslan Ailem oyuncu kadrosu belli oldu mu?

Aslan Ailem 2011-2012 tarihleri arasında Kore'de yayınlanan Oyakgyo Brothers dizisinin uyarlaması olacak. Dizinin yapım şirketi Es Film olurken, Başrol oyuncularıda kesinleşti.

17-09/27/aslan-ailemjpg.png

Aslan Ailem oyuncu kadrosu belli oldu mu?

Dizinin başrollerinde Burcu Özberk, Akın Akınözü, Bora Akkaş, Fırat Altunmeşe, Ferdi Sancar, Zerrin Sümer, Hakan Salınmış, Benian Dönmez, Eda Şölenci, Mehmet Şeker ve Levent Özdilek yer alıyor.

17-09/27/aslan-ailem-1506524190.jpg

Aslan Ailem Dizisi İlk Tanıtım 

Aslan Ailem Dizisinin Konusu 

Zengin bir kız olan Burcu'nun babası vefat eder. Ve sahibi olduğu çiftliği Burcu'ya bırakır. Sahibi olduğu çiftlikte ise 4 çocuklu bir aile yaşamaktadır. Dizi çiftlikte yaşayan aile ile Burcu'nun başından geçen olayları konu edinmektedir. İzleyicilerin izlerken bolca güleceği bu aile komedisi Ekim ayında Trt1 ekranlarına gelecek.

 

17-09/27/aslan-ailem-1506524214.jpg 

Burcu Özberk dizide Burcu Olgun karakterini canlandıracak. Burcu Olgun, 25 yaşında Olgun ailesinin tek çocuğudur. Burcu, sosyal medya fenomenidir ve aldığı 'like'lar onun için çok kıymetlidir. Kilo taıntısı olan Burcu sürekli diyet ve detoks peşindedir. Zengin bir ailesi olduğu için babası onu prensesler gibi büyütmüş bir dediği iki edilmemiş başrolümüz özel bir okulda iktisat eğitimi almaktadır. 25 yaşındaki Burcu Olgun henüz kalbini kimseye kaptırmamıştır. 

17-09/27/firat-altunmese.jpg

Fırat Altunmeşe, Murat Aslan rolüyle karşımıza çıkıyor. Yakışıklı oyuncunun canlandırdığı karakter 30 yaşında Mali Suçlarla Mücadele Müdürlüğü'nde görev yapan dürüst bir komiserdir. Keskin bir zeka sahibi Murat, dikkat çekmeyi sevmeyen biridir. Karizmatik duruşu sebebiyle dikkatler üzerinde olan Murat, sokak hayvanlarını koruyup kkollar. Genelde sert görünüşlü olan Murat'ın çok samimi içten bir gülüüşü vardır ve sinirlenince öfkesi karşısında kimse duramaz. Geçmişte yaşadığı kötü aşkın sonrasında kimseye aşık olmamıştır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin