Aslı Enver Murat Boz hakkında konuştu

Yaklaşık bir buçuk yıldır birlikte olan şarkıcı Murat Boz ile güzel oyuncu Aslı Enver'in ayrılıkları hakkında hiç konuşmayan Aslı Anver sessizliğini bozdu.

Editör
02 Haziran 2017 - 17:00
Magazin

Kardeşim Benim film çekimleriyle başlayan arkadaşlıkları aşka dönen Murat Boz ile Aslı Enver yaklaşık bir buçuk yıl birlikte olmuş ve ayrılmışlardı. Çıkan ayrılık iddialarını yalanlamayan Murat Boz ayrılığı doğrulamış ancak Aslı Enver bu konu hakkında açıklama yapmaktan kaçınmıştı.

Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşlerle Eser Yenenler'in villasında eğlenceye katılan ve bu yüzden de sevgilisi Aslı Enver ile araları bozulduğu iddia edilen Murat Boz gündemden düşmek bilmiyor. Sessizliğini bozan Aslı Enver'den önce ayrılık iddialarıyla ilgili sorulara cevap vererek "İhanet teknik olarak mümkün değil, biz bu olaydan üç hafta önce ayrılmıştık" diyerek Enver'i aldatmadığını ancak ayrıldıklarını kabul etmişti.

17-06/02/asli-enver-ve-ozcan-deniz.jpg

HALA ARKADAŞIZ

Dün Etiler'de habercilere yakalanan Aslı Enver de konuyla ilgili sessizliğini sonlandırarak "Biz Murat ile o malum olaydan 10 gün kadar önce zaten ayrılmıştık, o yüzden aldatılma söz konusu değil. Sosyal medyadan fotoğrafları kaldırmadık çünkü biz hala arkadaşız, Özcan Deniz ile de aşk yaşadığım söylentileri doğru değil." açıklamasında bulundu.

Ayrılık iddialarını kabul eden eski sevgililer sosyal medyadan birbirini takip etmeye devam ediyorlar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin