Aslı Enver'in yeni dizisi belli oldu!

Aslı Enver 'Sırlar' dizisinde!

resim yok
07 Haziran 2013 - 09:42
Magazin

Yeni dizi projeleri ile ilgili haberler gelmeye, dizilerin oyuncu kadroları netleşmeye devam ediyor!

 

Şimdiki haberimiz merakla beklenen Sırlar dizisi hakkında!

 

Aslı Enver 'Sırlar' dizisinde!

Kanal D’nin yeni yayın döneminde ekrana getirmeye hazırlandığı sezonun iddalı dizilerinden biri olarak gösterilen Sırlar dizisinin bayan başrol oyuncusu belli oldu.

 

Horozoğlu'nun partneri

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin başarılı yönetmeni Zeynep Günay Tan’ın yönetmenliğini üstlendiği dizide Mete Horozoğlu başrolde olacak.

Mete Horozoğlu’na en son Suskunlar dizisinde yer alan Aslı Enver eşlik edecek.

 

Deneme çekimlerinin en iyisi oldu

Milliyet TV ekinin haberine göre Berrak Tüzünataç ve Begüm Birgören ile deneme çekimi yapan D Productions bu iki isimden istediği sonucu elde edemeyince Aslı Enver ile anlaştı.

Dizinin kadrosuna Kayıp Şehir dizisi ile dikkatleri çeken İlker Kaleli’de dahil oldu.

Dizide Mete Horozoğlu avukatlık yapan eski bir polisi canlandıracak.
[reklam]
Enver'in kariyeri

Kıbrıs Türkü bir baba ile, eğitim için Türkiye'den Londra'ya giden bir annenin ikinci çocuğu olarak Londra'da dünyaya gelmiştir.

12 yaşına dek Londra'da yaşayan Enver daha sonra ailesiyle Türkiye'ye taşınmıştır. Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nden ve Haliç Üniversitesi'nin Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur.

Kariyerinin başında TRT'de yayınlanan bir sit-com'da iki dakikalık bir rol almış ardından Ayna adlı kısa filmde oynamıştır. Kanal D'de yayınlanan Kavak Yelleri adlı gençlik dizisinde Mine Ergun karakterini canlandırmıştır.

Daha önce Hayat Bilgisi adlı dizide de rol alan Enver, son olarak Suskunlar dizisinde Ahu karakterini canlandırmıştır. 13 Temmuz 2012'de Birkan Sokullu'yla evlenmiştir.

 

 

KIVANÇ TATLITUĞ'UN YENİ DİZİSİ ŞİMDİDEN BELLİ OLDU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin