resim yok
24 Şubat 2013 - 00:00

En son ’Bir Zamanlar Osmanlı’ dizisinde oynayan oyuncu, şimdi başka bir diziye konuk oluyor.

 

TRT 1’de yayınlanan absürd komedi dizisi Leyla ile Mecnun’un 87. bölümüne oyuncu Aslı Tandoğan, Bizans Prensesi Elenor olarak katılıyor.

 

Bu hafta ekrana gelecek bölümde; Metin Metonya’yı sattığından beri İskenderlerde kalmaktadır. Evdeki herkes Metin’den bıkmıştır. Metonya’yı geri almaya karar verirler. Erdal dükkanını satar. Bu parayı kullanıp Metonya’yı satın almaya çalışırlar. Ancak başarılı olamazlar. Daha büyük bir planla kaleye sefere gittiklerinde tarihten efsane savaşçılarla karşılaşırlar. Bir yanda Kireçburnu Çakalları, bir yanda Amazonlar, Spartalılar, Büyük İskender ve daha bir çok efsane, büyük bir savaşa girerler. Mecnun bir zindana düşer. Bizans Prensesi Elenor Mecnun’u kurtarmak ister. Mecnun ise her zamanki gibi Leyla’nın peşindedir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin