Aslı Tandoğan'ın yeni dizisi belli oldu!

Yapımcı Faruk Turgut, "A.Ş.K" dizisinde Aslıhan Gürbüz'ün yerine Aslı Tandoğan'ın rol alacağını açıkladı.

resim yok
08 Ağustos 2013 - 10:27
Magazin

Yapımcı Faruk Turgut, "A.Ş.K" dizisinde Aslıhan Gürbüz'ün yerine Aslı Tandoğan'ın rol alacağını açıkladı.

 

Değişiklik hemen gerçekleşti


Gold Film'in Yapımcısı Turgut,  twitter hesabından:

"A.Ş.K. dizimizde Hazal Kaya, Hakan Kurtaş, Kaan Urgancıoğlu ve Nebahat Çehre ile çalışacağız. Aslıhan Gürbüz ile bu projede maalesef çalışmıyoruz.

Şebnem rolünü Aslı Tandoğan oynakayacaktır" açıklamasını yaptı.

 

Kadroda kimler var?

Ömür Atay'ın yönetmenliğini yapacağı ve Serdar Soydan ve Nükhet Bıçakcı'nın senaryosunu kaleme alacağı dizide Hazal Kaya'ya başrolde erkek oyuncular olarak Kaan Urgancıoğlu ve Hakan Kurtaş eşlik edecek.

Diğer isimler

Dizide Servet Pandur, Sevtap Özaltun, Nihal Koldaş ve Gökay Müftüoğlu önemli rolleri üstlenecek.

Aşk yaşayacaklar!

'Azra' rolünde Hazal Kaya ile 'Kerem' rolünde Hakan Kurttaş arasında aşk yaşanacak. Kaan Urgancıoğlu ise Azra'nın daha sonra aşık olacağı 'Can' karakterini canlandıracak.

Müzikler...

A.Ş.K.'ın müziklerini yapacak isimler de geçtiğimiz gün belli olmuştu. Daha önce Muhteşem Yüzyıl ve Suskunlar gibi dizilerin hafızalara kazınan müziklerini yapan ünlü müzisyen Aytekin Ataş, A.Ş.K. dizisiyle çalışacak.

Aytekin Ataş, Twitter adresinden yaptığı açıklamada, A.Ş.K. dizisininin müziklerini Erdem Doğan ve Gürsoy Tanç'la birlikte yapacaklarını belirtmişti.

Dizi yeni sezonda Eylül ayının sonlarına doğru Kanal D'de ekrana gelecek.
[reklam]
Tandoğan'ın kariyeri

Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı arp bölümünden mezun olmuştur. 2002 yılında "Gülüm" adlı dizisiyle oyunculuğa başladı.2005 yılında ilgiyle izlenen "Aşka Sürgün" dizisinde 'Dilan Şahvar' karekteriyle yıldızı parladı.

2007 yılında "Kabadayı" adlı sinema filminde Kenan İmirzalıoğlu ile başrol paylaştı. Ayrıca Dudaktan Kalbe'de Kınalı Yapıncak Lamia rolünü almıştır.

Star TV'de yayınlanan Behzat Ç. adlı dizide oynamıştır. Daha sonra Fox TV'de yayınlanan Zehirli Sarmaşık dizisinde başrol oynamıştır.

Leyla ile Mecnun dizisinde ise konuk oyuncu olarak "Bizans Prensesi Elenor" karakterini canlandırmıştır.

 

 

FATİH DİZİSİNDE OYNAMAYACAĞINI AÇIKLADI! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin