Aslıhan Gürbüz'ün talihsizliği!

Milliyet yazarı İpek Durkal, Aslıhan Gürbüz'ün başına gelenleri yazdı...

resim yok
03 Ekim 2013 - 13:45
Magazin

Milliyet yazarı İpek Durkal, Aslıhan Gürbüz'ün başına gelenleri yazdı...

 

''PES ARTIK''

''Hayatımın toplamında almadığım ‘ev kazası’ haberini son iki ayda aldım. Aslıhan Gürbüz’ü de duyunca “Pes artık!” dedim
 
Şu son iki ay kabus gibiydi. Öyle ev kazaları ve acı sonlar yaşandı ki etrafımda, artık telefonu “Kime bir şey oldu?” diye açmaya başladım. Yine böyle bir telefon aldım.

 

KÖPRÜCÜK KEMİĞİNİ...

Meğer oyuncu Aslıhan Gürbüz de düşmüş ve köprücük kemiğini kırmış. Neyse ki onun durumu diğer yaşananların yanında iyi. En azından hayatta...

Gürbüz, Beylerbeyi’nde bulunan iki katlı evinin merdivenlerinden yuvarlanmış. Apar topar hastaneye kaldırılmış ve hemen ameliyata alınmış.

 

ALTI SAATLİK AMELİYAT

Leğen kemiğinden çıkardıkları bir parçayı köprücük kemiğine takmaları altı saat sürmüş. Altı adet vidayla tutturulmuş bir de platin yerleştirilmiş omuzuna.
 
Aradım ''Geçmiş olsun'' dedim. Hazır aramışken bu sezon neden hiçbir dizide rol almadığını da sordum.
 
Aslında bir dizi için anlaşmış ancak yapım şirketi son anda sözleşme şartlarını ihlal edince o da sözleşmeyi iptal etmiş.
 
“Her işte bir hayır vardır bak başıma bunlar gelecekmiş” dedi ve ekledi:
 
“Annemin bile haberi olmadı ameliyattan, o kadar hızlı gelişti her şey. Zor olan dönemi atlattım  şimdi fizik tedavi göreceğim. Bir parça iz kalacak belki. Dikiş ve titanyum belli olacak ama varsın olsun; Allah beterinden sakladı.”
 
“Yahşi Cazibe”den bu yana 13 kilo veren Gürbüz’e bu işin sırrını da sordum. “Sıradışı bir yöntem” dedi ve iyileşir iyileşmez buluşup sırrını anlatmaya söz verdi.''[reklam]

GÜRBÜZ'ÜN KARİYERİ

Aslıhan Gürbüz, 'Yahşi Cazibe', 'Bir Bulut Olsam', 'Gonca Karanfil' gibi dizilerin başrolünde yer almıştı.

Muhasebe okuduktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü'nü bitirmiştir. Bir Bulut Olsam dizisinde ünlendi. Bir Bulut Olsam'dan öncede Goncakaranfil dizisinde görev yapan Aslıhan Gürbüz o dizide de Gonca rolüyle karşımızda idi.

atv ekranlarında yayınlanmakta olan ve başrolünü Hakan Yılmaz ile paylaştığı Yahşi Cazibe dizisinde Azerbaycanlı karakter Cazibe'yi canlandırdı.

Dizileri

2004 - Büyük Buluşma
2008 - GoncaKaranfil
2009 - Bir Bulut Olsam
2010 - 2012 - Yahşi Cazibe

 

 

ASLIHAN GÜRBÜZ HANGİ ROLÜ, KİME KAPTIRDI? İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin