resim yok
22 Eylül 2010 - 00:00

Asmalı Konak'ta Dicle'nin sürmesi, Sümbül Hanım'ın şalı, Bir İstanbul Masalı'nda Selim ve Esma'nın kaldığı otelin devri geçti. Son zamanlarda Kavak Yelleri moda! Efe'nin diziye dönmesi ile birlikte izlenme sayısı artan dizinin şüphesiz ki en çok takip edilen karakterlerinden biri de Aslı. Konu Aslı olunca dikkatler biraz da onun üzerine kayıyor Seferihisar'da. Seferihisar'ın Sığacık beldesinde turizme bir katkı da dizinin çekildiği evlerden birinde. Çünkü ev müzeye dönüşmüş durumda. Kavak Yelleri'nin gözde karakteri Aslı'nın evini görmek isteyenler bu beldeye uğrayabilirler. 5 lira ücret ödeyen herkes Aslı'nın evini gezebiliyor, yatak odasına dahi girebiliyor. 5 lira ücret sadece evi gezip görmek için değil. Bu ücreti ödeyenler içeride fotoğraf da çektirebiliyorlar. Evin sahipleri gelenler için menüler de hazırlamış. Sığacık'ta gezenler bu eve uğradıklarında gözleme, yaprak sarma ve baklava da yiyebiliyor. Yaprak sarma ve ev baklavasının porsiyon fiyatı 4 lirayken gözlemeye 3 lira ödüyorsunuz. Evin bahçesinin girişinde "Kavak Yelleri gözleme" yazısı sizi karşılıyor. Yerli ve yabancı turistlerin de ilgisini çeken bu ev, Kavak Yelleri sayesinde Seferihisar'ın turizmine katkıda bulunurken, ekonomiye de destek veriyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin