Asmalımescit'teki tacizlerin son kurbanı hangi ünlü oldu?

Beyoğlu'nun gözde eğlence bölgesi Asmalımescit'te ünlülerin yaşadığı tacizin son kurbanı; önceki akşam Eda Taşpınar oldu!

resim yok
07 Ocak 2014 - 12:21
Magazin

Asmalı'taciz!

Beyoğlu'nun gözde eğlence bölgesi Asmalımescit'te ünlülerin yaşadığı tacizin son kurbanı; önceki akşam Eda Taşpınar oldu!


Neler mi yaşandı? İşte detaylar:

 

EN GÖZDE BÖLGE

Son yıllarda magazin ve sosyete dünyasından ünlü isimlerin eğlenmek için tercih ettiği Asmalımescit, Beyoğlu'nun en gözde bölgesi haline geldi.

 

Hemen hemen her gece farklı bir ünlüyü ağırlayan Asmalımescit, eğlencenin yanı sıra taciz haberleriyle de sık sık gündeme geliyor.

 

KİMLER TACİZE UĞRAMADI Kİ!

Son birkaç ayda Sertab Erener'den Sezen Aksu'ya; Beren Saat'ten Kenan Doğulu'ya; Derin Mermerci'den Ece Erken'e kadar birçok ünlünün tinerci ya da sokak çalgıcıları tarafından tacize uğradığı bölgede; önceki akşam da benzer bir olay yaşandı.

 

TRAFİĞİ KİLİTLEDİLER

Buradaki bir mekandan çıkıp şoförünün kullandığı lüks cipine binen Eda Taşpınar'ın aracının etrafı; bir anda sarıldı. Sosyetik ikoncanın yolunu kesen sokak çalgıcıları; Taşpınar'a sıkıntı dolu anlar yaşattı.

 

Eda Taşpınar'ın kendilerine para vermemesi üzerine "Sen bizim ablamızsın, yüzünü asma" diye bağıran gençler; uzun süre trafiği kilitledi.[reklam]

TACİZİN SON KURBANI OLDU

Şoförüne verdiği talimatla hızla yoluna devam eden Taşpınar, böylece Asmalımescit'te yıllardır yaşanan tacizin son kurbanı oldu.

 

BiRi ARTIK 'DUR' DESİN

Asmalımescit'teki tacizin kurbanları arasında Sertab Erener, Beren Saat, Kenan Doğulu, Derin Mermerci ve Sezen Aksu gibi birçok ünlü isim bulunuyor.

 

YILLARDIR SÜRÜYOR!

Son dönemde ünlü isimlerin uğrak yeri olmasıyla popülerliği artan Asmalımescit'te yaşanan sokak çalgıcıları ve tinercilerin tacizi, yıllardır devam ediyor.

 

 

ÜNLÜ OYUNCUNUN PANİK GECESİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin