resim yok
23 Nisan 2012 - 00:00

 

Ata Demirer, 1.5 yıldır beraber olduğu Özge Borak’la Suada’da gerçekleştirilen düğünle dünya evine girdi. Çiftin nikâhını, Cem Yılmaz’ı evlendiren memur kıydı
Ünlü komedyen Ata Demirer (40), "Eyyvah Eyvah" film serisinde büyük aşkını canlandıran Özge Borak (30) ile dün akşam Suada'da evlendi. 1,5 yıldır beraber olan çiftin nikahını sürpriz bir isim kıydı. 10 Mart'ta manken Ahu Yağtu ile Pera Palas Otel'de evlenen Cem Yılmaz'ın nikahını kıyan memur Saffet Karahasanoğlu, bu kez ünlü komedyen Ata Demirer'i evlendirmek için Suada'daydı. Demirer'in kendisini nikahına çağırmayan Yılmaz'ı düğününe davet etmediği öğrenildi. Gecede Borak'ın aksine ilk kez nikah masasına oturacağı için oldukça heyecanlı olan Demirer'in nikahta şahitliğini arkadaşları Çetin Yıldırımakın, Doktor Murat Akın ve Doktor Haşmet Pamuk, Borak'ın şahitliğini ise Simge Defne Çelik, Gökçe Boyacı Seçkinler ve Ezgi Bundak yaptı. 20.00'de kıyılan nikahta Özge Borak, Dilek Hanif'in 1.5 ayda hazırladığı, üzeri kristal taş ve incilerle bezeli, gipür dantelli gelinliği giydi. Çiftin fötr şapkayla sırt sırta verdikleri pozun süslediği mor renkli davetiyelerinin üzerinde "Evleniyoruz, hep beraber eğleniyoruz. Sizleri de bekliyoruz" yazısına yer verdikleri görüldü.
 
"Bana sorsa evlenme derdim"
Yaklaşık 350 kişinin katıldığı düğünün ünlü konukları arasında Demirer'in yapımcılarından BKM Film'in ortağı Yılmaz Erdoğan ve eşi Belçim Bilgin, Demet Akbağ, Arif Sağ, Hande Soral, Suat Suna ve sevgilisi Burcu Balkanlı, Çetin Yıldırımakın, Murat - Olcay Serezli, Hakan - Çiğdem Bilgin, Tarık Ünlüoğlu - Gülenay Kalkan, Hüsamettin Özkan, Haldun Dormen, Dilek Hanif gibi isimler vardı. Beyazıt Öztürk ve Sezen Aksu katılmadıkları düğüne çiçek göndermeyi tercih etti. Aksu'nun üzerine not yazdığı çiçeği gelin ve damadın odasına alındı.
Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, düğüne 22.30 sıralarında katıldı. Galatasay yeniidiği için morali çok bozuk olan Gökbakar'ın, mesktaşı Ata Demirer'in düğününe katılması ezeli rakibi Cem Yılmaz'a mesaj olarak yorumlandı. Ata Demirer'in aile dostu olan Arif Sağ, "Allah hayırlı uğurlu etsin. Bence tam zamanında evleniyorlar. İnşallah göstermelik bir evililik olmaz ve sonuna kadar devam ederler. Torunlarımızı da severiz" dedi. Gazetecilerin "Ata'ya bir tavsiyeniz var mı?" sorusu üzerine ise Sağ kendi eşinin yanında "Bana sorsaydı evlenmese derdim" şeklindeki sözleriyle şaşırttı. Gecede düğünün müziklerini ise Serkan Çağrı vi orkestrası yaptı. Fanatik Galatasaylı olan ve düğününü de diğer adı Galatasaray adası olan Suada'da yapmayı tercih eden Demirer'in nikah öncesinde aklı Fenerbahçe - Galatasay derbisindeydi. Galatasaray'ın 2-1 yenilmesi Demirer'in keyfini biraz kaçırdı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin