Ata Demirer, Türkan Şoray'ı reddetti!

Türkan Şoray’ın teklifini geri çevirdi...

resim yok
27 Aralık 2013 - 13:34
Magazin

Ünlü ismi reddetti...

 

Türkan Şoray'ın teklifini geri çevirdi...

32 yıl aradan sonra ilk kez yönetmen koltuğuna oturacağı filmi için çalışan Türkan Şoray, Ata Demirer'e teklif götürdü.

Demirer, 'Eyyvah Eyvah 3' filminin programıyla uyuşmadığı gerekçesiyle, Şoray’ın teklifini geri çevirmek durumunda kaldı.

 

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Türkan Şoray Erendiz Atasü'nün 'Kadınlar da Vardır' adlı hikayesini sinemaya aktarmak için 32 yıl aradan sonra ilk kez yönetmen koltuğuna oturacağı filmi için çalışmalara devam ediyor.

Senaristliğini ve yönetmenliğini kendisinin yapacağı filmi için hazırlıklara başlayan Şoray, başrol için 'Eyvah Eyvah' filminde büyük beğeniyle izlediği Ata Demirer'e teklif götürdü.

 

MUTLU OLSA DA...

Demirer'in Şoray’dan aldığı beklenmedik teklif karşısında çok mutlu olduğunu söyleyerek kibarca geri çevirdiği öğrenildi.

 

KİTAP OKUYOR

Demirer’in 31 Ocak’ta vizyona girecek filmi Eyyvah Eyvah 3'ün programıyla uyuşmadığı gerekçesiyle, Şoray’ın şubat ayında çekimlerine başlayacağı filmi geri çevirdiği söylendi.

 

DİĞER İSİMLERLE GÖRÜŞÜYOR

Filmin oyuncu kadrosunu oluşturmaya başlayan Şoray, Demirer’den 'Hayır' cevabını aldıktan sonra vakit kaybetmeden aklındaki diğer isimlerle görüşmeye başladı.[reklam]

O İSİMLER

Yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Şoray’ın filmde Bergüzar Korel ve Nurgül Yeşilçay'ı oynatacağı da konuşulanlar arasında.

Filmde modern şehir hayatı kadınını Bergüzar Korel, hayatını ailesine adamış kadını ise Nurgül Yeşilçay'ın canlandırması bekleniyor.

Türk Sineması'nın Sultanı, 'İkinci Bahar' dizisinde oynadığı Nurgül Yeşilçay için;

''Ona bayılıyorum, dünya çapında bir oyuncu'' diyerek övgüler yağdırmış;

Bergüzar Korel için ise;

''Onu kendime benzetiyorum'' yorumunda bulunmuştu.

Şoray, şu sıralar sinemadaki yeni teknikleri öğrenmek için bol bol kitap okuyor.

 

 

ÜNLÜ KOMEDYENLERİN TWITTER REKABETİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin