resim yok
27 Mayıs 2014 - 10:30
Magazin

Özel ders...

Atilla Saral, "Devlet okulu varken 60 bin lira verip çocuğumun özel okulda aptal tiplerle okumasını istemem" dedi.

 

Kolejliler ise sosyal medyadan ünlü oyuncuya tepki gösterdi.

Mankenlikten oyunculuğa transfer olan Atilla Saral, uzun bir aranın ardından ekranlara geri döndü.

 

TARTIŞMA YARATAN AÇIKLAMALAR!

Yaptığı açıklamalar ise tartışma yarattı. ''Çocuğumu, kolejlerde aptal saptal tiplerle okutmak istemem'' diyen oyuncu, kolejlileri fena halde kızdırdı.

Bir televizyon kanalında yayınlanan, 'Söylemezsem Olmaz' adlı programa katılan Saral, Gökçeada merkezli 6.5 şiddetindeki deprem sırasında oturup dua ettiğini söyledi.

Eski defterleri açan sanatçı, parlak bir çocukluk geçirmediğini ifade etti. İleride bir çocuğu olursa göremediği imkanları ona sunmak istediğine dikkat çeken Saral, sözü kolejde okuyanlara getirdi.[reklam]

Ünlü oyuncu, ''Yıllık 60 bin lira verip, kolejlerde aptal saptal tiplerle çocuklarımı okutmak istemem. Benim İsviçre ve Amerika'daki kolejlerde okuyup ailesini darmaduman eden arkadaşlarım var'' dedi.

İşte bu açıklamalar, kolej mezunlarının tepkisini çekti. Sosyal paylaşım sitelerinin başına geçen onlarca kolejli, Saral'a "Kolejde okuyan aptal tipler kim, açıkla" diye sordu.

 

SARAL KOLEJE SARDI

Çocukları çok sevdiğini söyleyen Atilla Saral, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi İnci Türkay'ın oğluyla iyi anlaştıklarını belirtti.

 

''EVLİLİK TEKLİFİ YAPMADIM''

Kolej çıkışı ile gündem yaratarak eleştiri oklarının hedefi olan Atilla Saral, özel hayatına ilişkin bilgiler de verdi.

Oyuncu İnci Türkay ile birlikte olan Saral, ''Biz İnci ile hayatı paylaşıyoruz. Evlenirsem boşanmak istemem. Türkay'a evlilik teklif etmedim. İnci'nin oğluyla iyi arkadaşız ve onun önceliği oğlu'' diye konuştu.

 

 

'ZEYTİN TEPESİ' FİNAL YAPTI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin