resim yok
17 Temmuz 2012 - 00:00

 

Sarp Levendoğlu'nun başrolündeki Atlılar dizisi yeni sezonun en çok konuşulacak işlerinden birisi...
 
Bulgaristan'da çekilen dizi hakkında yorumlarda bulunan Posta gazetesi televizyon eleştirmeni Mesut Yar, Sarp Levendoğlu'na da dikkat çekmeden edemedi:
 
Sarp, bu yıl Star’ın en iddialı dizisi “Atlılar”da başrol oynayacak mesela. Dizi bir hayli ilginç konusu ve yüklü prodüksiyon bedeliyle önümüzdeki yılın sıkı işlerinden biri olacak gibi. “300 Spartalı” isimli kült filmin çekildiği Bulgaristan’daki stüdyolarda çekilen “Atlılar”ın alt yapısını büyük oranda Amerikalı yapımcılar destekliyor. Bu arada Spartalı’lar sayı olarak eksilse de filmin ikinci serisinin de aynı stüdyoda çekildiğinin haberini verelim. Kim bilir “Atlılar”ın içine kaçıp nanik yapan bir Spartalı’ya da rastlayabiliriz yeni dizide. Sürpriz olmaz hani!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin