Avrupa basınından Filinta dizisine övgüler

Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ ekibi Cannes yolcusu…

resim yok
02 Ekim 2015 - 10:53
Magazin

5- 8 Ekim tarihlerinde Cannes’da düzenlenecek olan Türkiye’nin ‘Onur Konuğu’ olduğu ‘MIPCOM-Dünya Eğlence İçerik Pazarı Fuarı’ öncesi Türkiye’ye gelerek Filinta setini ziyaret eden, çekim ve röportajlar yapan Avrupa Basını, fuar öncesi yayınlarında ve sayfalarında Filinta’ya şimdiden yer vermeye başladılar.

 

Produ Miami Kanalı ve Arjantin Prensario International, Es Film, Filinta Dizisi, oyuncuları ve Plato’ya övgü dolu yazılar ve videolar paylaşırken, Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ dizisinin çekimlerinden ve geçirdikleri set günündeki izlenimlerinden de bahsettiler. Dizinin teknik anlamdaki yüksek kalitesi, aksiyonu ve başarısının yanı sıra TRT’nin sevilen işlerinden birisi olarak yurt dışı piyasasında Orta Doğu ve Orta Asya satışlarından da bahsettikleri Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’,  dünya piyasasının dikkatlerini şimdiden çekerek yerini bulmaya ve beğenilmeye başladı.

 

Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ Cannes’da!

 

Es Film Yapımcıları Yusuf Esenkal ve Serdar Öğretici’nin ve başrol oyuncularından Onur Tuna, Nur Fettahoğlu ve Wilma Elles’in de katılacağı TRT’nin sevilen dizisi Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’, 5-8 Ekim tarihlerinde Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenecek MİPCOM – Dünya Eğlence İçerik Fuarında olacak

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin