Avşar Film'den yeni dizi yolda: 'İhanet-i Veda''

Sezon başından beri Show TV'ye geçip geçmeyeceği büyük merak konusu olan reyting rekortmeni Karagül'ün yapımcısı Avşar Film'den yeni dizi...

resim yok
21 Ocak 2014 - 10:22
Magazin

Yeni dizi projeleri yolda!

 

Sezon başından beri Show TV'ye geçip geçmeyeceği büyük merak konusu olan reyting rekortmeni Karagül'ün yapımcısı Avşar Film'den yeni dizi:

"İhanet-i Veda"

 

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Show TV'nin Ciner Yayın Grubu'na geçmesinin ardından birçok atağa kalkan kanal yönetimi bu sezon pek çok dizi ve program transfer ederek kanalı toparlamaya çalışırken diğer yandan da yeni dizi ve programlar için hazırlığa geçti.

Uzun zamandır Avşar Film ile üzerinde bir dizi projesi için çalışan kanal çok yakında muhteşem bir yapımla adını duyuracak!

 

DÖNEM DİZİSİ

Cast çalışmalarının titizlik içinde sürdüğü söylenen yeni dizi bir dönem dizisi.

 

ADRES: SHOW TV

Aşkın en çarpıcı şekilde anlatılacağı dizi Show TV'de ekrana gelecek!

 

KARAGÜL DİZİSİ DE  SHOW TV YOLUNDA!

Karagül'ün transferi ile ilgili ise bir sürpriz gelişme ortaya çıktı.

Show TV yönetiminin dizinin sezon finalinin ardından Avşar Film ile yeniden masaya oturacağı söyleniyor.[reklam]

AVŞAR FİLM HAKKINDA

Avşar Film, 1984 yılında kurulmuş, uzun yıllardır başarılarıyla anılan köklü bir firmadır. İlk kuruluş yıllarında sadece sinema salonu işletmeciliği yapan firma, daha sonra yabancı film ithalatı, dağıtımı ve sinema filmleri, televizyon dizi filmleri yapımcılığı ile çalışma alanını genişleterek sektörün önde gelen şirketleri ile birlikte anılmaya başlamıştır.

Uzun yıllardır yabancı film dağıtımı ile Amerika, Almanya, Fransa ve İtalya gibi birçok ülkeden birçok film getirmiş olup, söz konusu filmlerin sinemalarda yaygın olarak gösterime girmesini ve izleyicilerle buluşmasını sağlamıştır. New Line, Summit, Lakeshore, Icon, Pathe, Studiocanal veya TFI International Avşar Film’ in birlikte çalıştığı firmalardan birkaçıdır.

Şirket; Ulak, Babam ve Oğlum, Kolay Para, Hemşo ve Salkım Hanım'ın Taneleri gibi Türkiye'de ve dünyada büyük kitlelere ulaşan sinema filmlerinin yanı sıra; Kurşun Yarası, Çemberimde Gül Oya, Kırık Kanatlar, Ihlamurlar Altında gibi yüksek izlenme oranlarına ulaşmış birçok televizyon dizisinin de yapımcılığını üstlenerek sayılı yapım şirketleri arasındaki yerini almıştır.

 

 

MEDCEZİR SETİNDE ŞOK EDEN ÖLÜM! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin