Ay Yapım'dan Farah Zeynep Abdullah açıklaması!

Ay Yapım'dan Farah Zeynep açıklaması!

resim yok
04 Ağustos 2014 - 16:06
Magazin

Ay Yapım'dan Farah Zeynep açıklaması!

Ay Yapım, 'Kurt Seyit ve Şura İstanbul' dizisi ile ilgili haberler üzerine bir basın açıklaması yaptı. Yapım şirketi Farah Zeynep Abdullah'ın kovulduğu iddialarının asılsız olduğunu belirtti.


Detaylar şöyle:

 

İDDİALARA AÇIKLIK GELDİ!

Son günlerde Farah Zeynep Abdullah'ın Kurt Seyit ve Şura dizisinden çıkarıldığı iddiaları ortaya atılmıştı. Ay Yapım'dan bu iddialara dair basın açıklaması geldi!

Star TV ekranlarında yayınlanan Ay Yapım imzalı 'Kurt Seyit ve Şura' dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaşan güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın kaprisleri yüzünden 4 bölüm sonra diziden çıkarılacağı haberleri gündeme düşmüştü.

Dizinin yapım şirketi Ay Yapım ise bu iddiaların asılsız olduğuna dair bir basın açıklaması yaptı.

 

İŞTE O AÇIKLAMA

''Bugün çeşitli mecralarda değerli oyuncumuz Farah Zeynep Abdullah hakkında çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.[reklam]

Hiç bir kaynak gösterilmeden, tamamen hayal gücüyle yazılmış ve maksadını anlayamadığımız bu haber; bir süredir Kurt Seyit ve Şura İstanbul dizisiyle ilgili  basında yer alan asılsız haberlerin bir devamı niteliğindedir.

Hiç bir dayanağı olmamasına rağmen gerçekmişçesine yapılan bu haberlerin diğer mecralara sirayet etmesi sebebiyle kamuoyunda yanlış bir algı oluşturulmaktadır.

 

SENARYO PLANLANDIĞI GİBİ...

Kurt Seyit ve Şura İstanbul dizisinin senaryosu yayın öncesi planlandığı gibi ilerlemektedir.

Kurt Seyit ve Şura İstanbul, mevcut kadrosuyla ve sürprizleriyle Eylül ayında Star TV ekranlarında yer almaya devam edecektir.''

 

 

KIVANÇ TATLITUĞ İLE FARAH'A ORTADOĞU DOPİNGİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin