resim yok
04 Ocak 2012 - 00:00

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Nihal karakterini canlandıran Türkü Turan, yılbaşı günü Sen de Gitme dizisinde Doktor İlker karakterine hayat veren Alican Yücesoy ile görüntülenmişti.

 
Yılbaşına dakikalar kala masalarındaki Angry Birds oyuncağıyla Nişantaşı’nda görüntülenen çiçeği burnunda çiftin keyifli hali dikkat çekmişti. Türkü Turan’ın birkaç ay önce ayrıldığı sevgilisi Kemal Uçar’ın da Alican Yücesoy ile aynı dizide rol alması ise ilginç bir tesadüfü beraberinde getirdi. Önceki yıl Ezel dizisinde canlandırdığı Kenan İmirzalıoğlu’nun kardeşi rolüyle dikkatleri üzerine Turan’ın eski sevgilisi olan Uçar, bir yıldır Alican Yücesoy ile Sen de Gitme dizisinde aynı hastanede görevli doktoru canlandırıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin