resim yok
15 Ağustos 2011 - 00:00

 

Kanser olduğu haberleriyle gündeme gelen senarist Meral Okay, hastalığını yakın dostu Selda Uskan'a anlattı.
İşte Uskan'ın duygusal bir şekilde kaleme aldığı o yazının çarpıcı bir bölümü:
 
KEMOTERAPİ GÖRÜYORUM AMA HERŞEY İYİ GİDİYOR
 
Temmuz'un ortalarıydı. Bir sabah telefonum çaldı, "Çok üzüldüm Meral Okay hasta"dedi ortak bir dostumuz. Koca bir küfür etmişim. Hemen aradım 'koca çınar'ı..."Evet, akciğer kanseriyim şekerim, kemoterapi görüyorum ama her şey iyi gidiyor" dedi.
 
EŞİ KANSERE YENİLMİŞTİ
 
Bir Bulut Olsam, Yeditepe İstanbul, İkinci Bahar gibi TV dizilerinin yanısıra Seni Seviyorum Rosa, Beynelmilel gibi sinema fimlerinde oynayan; Asmalı Konak, Bir Bulut Olsam, Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerin senaryosuna da imza atan Meral Okay'ın aktör eşi Yaman Okay da 1993 yılında henüz 41 yaşındayken pankreas kanserine yenilmişti.
 
MERAL OKAY'IN ARDINDAN TOMRİS GİRİTLİOĞLU DA KANSER OLDUĞUNU AÇIKLADI
 
‘Güz Sancısı’, ‘Hatırla Sevgili’ ve ‘Gönülçelen’in de aralarında bulunduğu bir çok başarılı yapıma imza atan ünlü yönetmen Tomris Giritlioğlu’nun  kanser olduğu öğrenildi.
 
Yönetmenin yakın çevresi, televizyon dünyasına birçok oyuncu kazandıran Tomris Giritlioğlu’nun moralinin yüksek düzeyde olduğu ve tedavisini sürdürdüğünü belirtti. 54 yaşındaki Giritlioğlu, 1999’da düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde yönetmenliğini yaptığı ‘Salkım Hanımın Taneleri’ adlı filmle ‘En İyi Film’ ödülünü almıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin