Ayrılığa daha fazla dayanamadılar!

Sekiz yıllık ilişkilerini geçtiğimiz aylarda noktalayan çift, Cihangir'de beraber yakalandı.

resim yok
06 Haziran 2013 - 12:07
Magazin

Aşıklar barıştı!


İlişkilerini bitirme kararı almışlardı


Beş yıllık ilişkilerini geçtiğimiz aylarda bitiren Aslı Tandoğan ile Teoman Kumbaracıbaşı birlikte görüntülendi.

ÇEŞME'DE AŞK TATİLİ

Sürpriz ayrılığın ardından, geçen ay Çeşme'de bir başka erkekle tatil yaparken görüntülenen Tandoğan, önceki akşam Cihangir'de Kumbaracıbaşı'yla beraberdi.

 

Kafeye girdiler

Fotoğrafları çekilirken birbirlerinden uzaklaşan ve aynı karede görünmemeye çalışan eski sevgililer hızlı adımlarla bir kafeye girdi.

 

Es geçtiler

Yine de aynı kareye girmekten kurtulamayan çift gazetecilerin sorularını ise es geçtiler.

Tandoğan'ın kariyeri

Aslı Tandoğan (d. 2 Nisan 1979, Ankara)

Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı arp bölümünden mezun olmuştur. 2002 yılında "Gülüm" adlı dizisiyle oyunculuğa başladı. 2005 yılında ilgiyle izlenen "Aşka Sürgün" dizisinde 'Dilan Şahvar' karakteriyle yıldızı parladı.
[reklam]
2007 yılında "Kabadayı" adlı sinema filminde Kenan İmirzalıoğlu ile başrol paylaştı. Ayrıca Dudaktan Kalbe'de Kınalı Yapıncak Lamia rolünü almıştır.

Star TV'de yayınlanan Behzat Ç. adlı dizide oynamıştır. Daha sonra Fox TV'de yayınlanan Zehirli Sarmaşık dizisinde başrol oynamıştır.

Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam dizisinde de rol alan Tandoğan, TRT 1 'in sevilen ve özellikle sosyal medyada oldukça büyük ilgi gören yapımlarından Leyla ile Mecnun dizisinde ise konuk oyuncu olarak "Bizans Prensesi Elenor" karakterini canlandırmıştır.

 

 

DİZİ AŞKI GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin