resim yok
15 Mart 2011 - 00:00

Nurgül Yeşilçay'ın Sezen Aksu'nun oğlu Mithatcan Özer ile olan aşkları kısa sürede bitti.

 

Cem Özer'le boşandıktan kısa bir süre sonra Sezen Aksu'nun oğlu Mithatcan Özer'le beraber olan Nurgül Yeşilçay'ın aşkı kısa sürdü. Ayrılığın sebebiyse Mithatcan Özer'in Londra'daki okulu.


İlişkiye son veren ikilinin ayrılık sebebi olarak, Mithatcan'ın basından sıkılması gösterilmişti. Ancak asıl sebebin, Mithatcan Özer'in Londra'daki okulu olduğu ortaya çıktı. Derslerinin çok ağır olduğunu, bu yüzden İstanbul'a sık sık gelemeyeceğini, ilişkilerini de bu şekilde sürdürmelerinin çok zor olacağı için Nurgül Yeşilçay'dan ayrıldığı öğrenildi. İkili ayrılık konuşmasının ardından arkadaş olarak görüşme kararı aldılar. Öte yandan Sezen Aksu'nun, oğlunun ilişkisine karışmadığı ve ilişkinin ilk günlerinden bu yana konuya sessiz kaldığı biliniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin