Ayrılık sonrası sürekli başkalarıyla!

Panikle yüzünü kapadı!

resim yok
13 Ocak 2014 - 10:20
Magazin

Panikle yüzünü kapadı!

Kafalar yine karıştı!

Kendisi gibi oyuncu olan Sarp Levendoğlu aşkı geçtiğimiz aylarda sona eren Begüm Birgören, sık sık başka isimlerle yakalanıyor.


Geçtiğimiz hafta oyuncu Berk Hakman ile görüntülenen Birgören'in yanında önceki gece de bir başka oyuncu İnanç Konukçu vardı.

İşte detaylar:

 

BEYOĞLU'NDA YAKALANDI!

Ekranların sevilen dizisi 'Kaçak'ta rol alan iki oyuncu Begüm Birgören ile İnanç Konukçu önceki gece Beyoğlu Roxy'e girerken görüntülendiler.

 

PANİKLE...

İnanç Konukçu ile Beyoğlu'nda eğlenen Begüm Birgören, patlayan flaşların ardından panikle yüzünü kapadı.

Mekanın önüne yürüyerek gelen ikilinin gazetecileri fark etmeleri ile birbirlerinden ayrılmaları bir oldu...

 

KURTULAMADILAR

Begüm Birgören hızlı adımlarla önden mekana girmek istese de birlikte görüntülenmekten kurtulamadılar.

Mekanda iki saate yakın kalan Birgören ile Konukçu daha sonra yine birlikte yürüyerek mekandan ayrıldı.

 

KAFALAR YİNE KARIŞTI!

İkilinin bu hali kafaları karıştırdı...[reklam]

Sarp Levendoğlu'ndan ayrılan Begüm Birgören daha önce yine 'Kaçak' dizisinden rol arkadaşı Berk Hakman ile görüntülenmiş ancak ikili çıkan haberler ile ilgili bir açıklama yapmamıştı.

 

KAÇAK'TA BU HAFTA!

atv'nin sevilen dizisi Kaçak'ta ise heyecan sürüyor. İşte bu hafta yaşanacaklara kısa bir bakış:

 

İsmet Ali Topçuoğlu eşini kaybetmenin acısını yaşarken Merve ve Burak da annelerini kaybetmenin acısıyla yıkılırlar. Serhat, cenazenin ardından annesinin mezarının başında yalnız kalan Merve'nin yanına gider. Comba, ortağı Rusyalı ile tartışır ve bu tartışma onun dönüşü olmayan hazin sonunu hazırlar...

 

Ertan'ın İsmet Ali Topçuoğlu'nun adamını öldürmesinin ardından Topçuoğlu ve Fatih, Ertan'ı öldürmek için plan yaparlar fakat işler umdukları gibi gitmez. Rusyalı kendine yeni ortak olarak Ertan'ı belirler.

 

Şahingöz; Serhat, Nazmi ve Dadaylı'ya Rusyalı hakkında bilgiler verir. İpuçlarını izleyerek Rusyalı'ya ulaşmaya çalışan üçlü yine ölüme çok yakındır.

 


 

BEGÜM BİRGÖREN'DEN DİZİ SEKTÖRÜNE BAKIŞ! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin