resim yok
27 Şubat 2012 - 00:00

Arka Sokaklar”ın oyuncusu Zeynep Beşerler, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Selçuk Yorgancıoğlu’ndan ayrıldığı şeklinde çıkan dedikoduları yalanladı.

 
 
Önceki gün kuzeninin doğum günü partisine katılan Beşerler’in sevgilisi Yorgancıoğlu’nun yine yanında olmayışı dikkat çekti. Partide çok eğlendiklerini açıklayan Beşerler, Süperstar Life kamerasına sevgilisi Selçuk Yorgancıoğlu ile ayrıldıkları yönünde çıkan iddialarla ilgili “Çok şükür devam ediyor, maşallah. Ayrılık haberleri dedikodudan ibaret, kendisi yurtdışında, 10 gün sonra gelecek, o zaman yanımda görürsünüz” dedi. Sevgilisinin iş seyahati için yurt dışına çıktığını da belirten Zeynep Beşerler, “Ben de kendisini göremiyorum zaten” diyerek içinde bulunduğu durumdan şikayetçi oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin