Ayrılma nedeninin altında yatan gerçekler!

Jennifer Lopez'in, kendisinden 18 yaş küçük sevgilisi Casper Smart'tan ayrılma nedeni ortaya çıktı.

resim yok
14 Kasım 2013 - 10:21
Magazin

Para harcaması rahatsız etti!

 

Detaylar burada:

 

AYRILMA NEDENİ

Jennifer Lopez'in, kendisinden 18 yaş küçük sevgilisi Casper Smart'tan ayrılma nedeni ortaya çıktı.

Lopez, Smart'ın çocuksu tavırlarından ve çok para harcamasından rahatsız olmuş!

Şarkıcı Jennifer Lopez, Marc Anthony ile boşandıktan sonra kendisinden 18 yaş küçük olan Casper Smart ile flört etmeye başlamıştı.

 

YAKIN ÇEVRESİNE...

Yaklaşık iki yıldır yakışıklı dansçıyla birlikte olan 44 yaşındaki şarkıcı, yakın çevresine artık bu ilişkiyi bitirmeye hazır olduğunu söylüyormuş.

 

DAVETLERE TEK BAŞINA KATILIYOR

Anthony ile boşanması sırasında yaşadıklarını anlatacağı bir kitap kaleme alan Lopez'in kitap hakkında verdiği röportajda;

"Zor günler atlattım. Hayatımın sonuna kadar yanımda olacak birine ihtiyacım var" demesi ikilinin ilişkisinin bozulmasına neden oldu.

 

ALIŞTIRIYOR

Smart'ın çocuksu hallerinden, kendisini diva sanmasından ve para harcamasından rahatsız olan Lopez, davetlere tek başına katılarak herkesi bu duruma alıştırıyormuş.[reklam]

LOPEZ'İN KARİYERİ

Jennifer Lopez Latin müziğin kadın öncüsü olup Latin müziğin patlama yapmasını sağlamıştır. 2000'li yılların en başarılı 3. kadın sanatçısıdır, 2000’li yılların en çok radyoda dinlenen 8. kadın sanatçısıdır, 2000'li yılların en başarılı 8. dans/club sanatçısıdır.

"Ain't It Funny (Murder Remix)" şarkısı 2000'li yılların en popüler 2. şarkısı, en iyi 2. pop şarkısı ve en iyi 3. R&B şarkısı seçilmiştir. Aynı hafta hem albümü (J.Lo), hem de filmi (The Wedding Planner) 1 numara olan tek kadın sanatçıdır.

2007 yılında Guinness rekorlar kitabına en güçlü kadın sanatçı olarak tarihe geçmiştir.

2010 yılında Dünya Müzik Ödülleri'nde sanata üstün katkılarından dolayı efsane ödülünü kazanmıştır. Tüm dünyada 55 milyondan fazla kayıt satmıştır.

 

 

GWYNETH PALTROW'UN YASAK AŞKI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin