resim yok
30 Mayıs 2010 - 00:00

Cuma'ya Kalsa'nın yıldızı Aysun Kayacı'nın en büyük hayali gerçek oldu. Aysun Kayacı beş senedir eğitim gördüğü Yeditepe Üniversitesi Tarih Bölümü'nden mezun oldu. Bir süre Hardvard'da misafir öğrenci olarak da bulunan Aysun Kayacı okulunu bitirmenin sevincini yakın arkadaşlarıyla yaptığı bir kutlamayla paylaştı. Bu kutlamada kep ve cüppe giyen Aysun Kayacı'nın 2010 Dünya Kupası'na gideceği için mezuniyet törenineyse katılamayacağı öğrenildi. Aysun Kayacı katıldığı bir TV programında "Mezun olduktan sonra doktora yapamam. Kendime o kadar güvenmiyorum. O kadar zor ki, yapabilenleri de uzaylı olarak görüyorum" demişti. Ancak buna rağmen Aysun Kayacı'nın ailesinin ve arkadaşlarının baskısı ile doktora yapmayı düşündüğü öne sürüldü. Kanal D'de yayınlanan Cuma'ya Kalsa'nın baş rolünde oynayan Aysun Kayacı TV çalışmalarını da yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin