resim yok
17 Haziran 2012 - 00:00

 

Gani Müjde'nin yazıp yönettiği ve iki senedir ATV ekranlarında yayınlanan komedi dizisi Yahşi Cazibe herkesi şoke eden bir finalle yayın hayatına veda etti...
Sosyal medyada dolaşan bir iddiaya göre başrol oyuncusu Aslıhan Gürbüz, yapımcı ile sözleşmesini uzatmak istemeyince senaristler de güzel oyuncudan bir nevi intikam almak istedi.
 
İki yıl boyunca izlediğimiz melek ruhlu Azeri kızının öyküsü bir anda değişti ve Cazibe erkeklerle para için evlenip onları dolandıran bir kadın olarak gösterildi.
 
Azerbaycan'da da oldukça izleyicisi bulunan dizinin bu şekilde final yapması ise Azeriler'i oldukça kızdırmışa benziyor.
 
Sosyal medya kullanıcılarının Gani Müjde ve ekibine tepkisi "Azeri kadınları namuslarına düşkündür, hani biz sizin kardeşinizdik sizin kardeşliğiniz bu kadar, maddiyatın başladığı yerde kardeşlik bitiyor"gibi ağır sözler ile dile getiriyor.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin