Azize öldü mü? Vatanım Sensin 33. Bölüm fragmanı. Yeni bölümde neler olacak?

Yeni sezona bomba gibi bir başlangıç yapan dizi Vatanım Sensin Reytinglerde ne yaptı? Vatanım Sensin 33. Bölüm fragmanı. Yeni bölümde neler olacak? Azize öldü mü?

Berfu Gürle
10 Kasım 2017 - 12:17
Yeni Bölüm

Kanal D'nin sevilen dizisi Vatanım Sensin 32. Bölümü dün akşam yayınlandı. Azize öldü mü? Vatanım Sensin Reytinglerde ne yaptı? Önümüzdeki hafta ekrana gelecek Vatanım Sensin 33. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler olacak?

Dizi uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara döndü. 32. Bölümde heyecan hız kesmeden devam etti. Albay Cevdet'in patlamadan sağ kurtulmasıyla yaşayacağı iyileşme süreci herkesi etkiledi. Halit Ergenç'in gösterdiği performans izleyiciyi derinden etkiledi.

Vatanım Sensin Reytinglerde ne yaptı?

17-11/10/vatanim-sensin-reytin.png

Total'de 3. sıraya yerleşerek yeni sezona bomba gibi bir giriş yapan dizi AB'de ilk iki sıranın sahibi oldu.

17-11/10/vatanim-sensin-reyting-sonuclari.png

ABC1'de de AB gibi ilk iki sıranın sahibi olan dizi Vatanım Sensin önümüzdeki günlerde ne yapacak?

17-11/10/vatanim-sensin-reyting-sonuclari-1510311250.png

Tüm Reyting sonuçları için tıklayınız

Vatanım Sensin 32. Bölümde ne oldu? Azize öldü mü?

Geçtiğimiz sezon İzmir'de planladığı sukiastı gerçekleştiren Cevdet, patlamadan sağlıklı oalrak kurtulan tek isim oldu. Yunan ordularının baş komutanı olan Filipos diziye dahil oldu. Albay Cevdet ise patlamadan uzun bir süre sonra gözlerini açtı ve tedavi süreci başladı. Uyandığında Londra'da olan Cevdet zorlu bir tedavi sürecinden sonra hayata tekrar döndü. Gözünü açtığı anda Filipos ile yaptığı konuşma ile büyük bir şok daha yaşadı. Aklında ailesi olan Cevdet Sevr Anlaşması ile bir darbe daha aldı. Bu süreçte daha fazla hırslanan Cevdet İzmir'e döndü ve milli mücadele dostu olan Yakup'un kendisine silah çekmesiyle şok olur. Emrin Mustafa Kemal'den geldiğini söyleyen Yakup'u etkisiz hale getirir ve peşine düşecekleri korkusuyla ailesinin yanına gider. Asıl amacı ailesinide alıp kaçmaktır. Eve gittiğinde kızı Hilal hapishaneden çıkmıştır. Lakin bir kişi eksiktir. Azize... Biricik sevdiği Azize'nin ölüm haberi ile yıkılır. Aile dağılmıştır. Toplanmakta uzun bir zaman alacaktır. 

"Atatürk'ün emri değil"

Charles intikam uğruna saf değiştirir ve artık Türkler için çalışmaktadır. Mustafa Kemal'in yanında saf tutan casus Charles, Albay Cevdet'e kendisinin artık aynı tarafta olduğunu kanıtlamak için elinden geleni yapar. Ve Cevdet ile ilgili öldürme kararı çıkmadığı ortaya çıkar. Mustafa Kemal'in görevine devam etmesi arzusunuda Charles iletir. Daha sonra ortaya çıkacaktır ki Sevr ile dört bir yandan kuşatılmış ülkenin Anadolu toprakları için İngilizler ve Yunanlar yeni bir oyun hazırlarlar. Ankara Hükümeti arasında yer alan Refik Paşa bir haindir ve İngilizler ile gizli bir anlaşma yapma hazırlığındadır. İngilizilerin himayesi altına girmek ve barışı sağlamak için vekilleri ikna etmeye çalışır ve başarılı olur. Atatürk'ün asla kabul etmeyeceği teklif meclisin bir kısmı tarafından kabul edilecektir. Taki Albay Cevdet yapılacak bu oyunu bozana kadar. İngilizler tarafından kandırılan Refik Paşa'nın hiç birşeyden haberi yoktur. Sadece ülkenin başına kardeşi Dağıstanlı'nın geçeceğini sanar. Dağıstanlı ile durumu paylaşan Refik'ten, bu anlaşmanın güvenilirliğine dair kanıt ister. Ayrıca tüm savaşçı efelerin birleşmesi gerektiğini söyler. Efelerin arasında bir türlü yüzü cismi bulunamayan Yanık Efe ortaya çıkacaktır ki o isim herkesi şaşırttı. Tevfik Paşa artık bir eşkiya olmuştur. En son yaşadığı patlama sonrasında yüzü yanmış ve Yanık Efe olarak mücadele vermektedir. Bu sırada Dağıstanlı'ya kanıt getirdiğini sanan Refik Filipos'un mühürlü mektubu ile yer değiştirmiş olan Cevdet'in mektubunu Dağıstanlı'ya verir. İsimsiz olarak yazdığı mektupta İngilizlerin asıl amacının tüm ülkeyi, Anadolu'yu almak istediğini belirtir. İnanması için aynı safta yer alanların cümlesini yazar ve Filipos'u çağırarak onu öldürmesini ister. Vatan haini olan kardeşini gözünü kırpmadan vatan uğruna vuran Dağıstanlı, Flipos'u tam öldürecekken emekliye ayrılmış Albay Cevdet tarafından kurtarılır.

Filipos'u daha önceden uyaran Cevdet, Filipos'un güvenini kazanmış olur ve yeniden Yunanlıların içine girerek casusluk yapabilecektir. Bu sırada Azize'nin hayatta, Dağıstanlı'ların elinde olduğu ortaya çıkar. 

Vatanım Sensin 33. Bölüm fragmanı

Vatanım Sensin 33. Bölümden ilk kareler

17-11/10/azize-oldu-mu.png

Yeni bölümde neler olacak? Kaçak bir gemide olan Azize'nin öldüğü dizinin başında büyük bir şok yaşatmıştı. Duygusal anların yaşandığı dakikaların ardından son sahnesinde gördüğümüz Azize hayatta! Dağıstanlı'nın elinde olan Azize'nin nasıl oaraya geldiğini 33. Bölümde göreceğiz.

17-11/10/vatanim-sensin-33-bolumde-ne-olacak.png

16 Kasım Perşembe akşamı Kanal D ekranlarına gelecek dizi saat 20:00'da tüm merak edilenleri cevaplayacak!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin