resim yok
02 Şubat 2012 - 00:00

 

Kıvanç Tatlıtuğ ile 3 yıl önce biten 6 yıllık ilişkilerinin ardından geçen yaz yeniden beraber olma kararı aldığı sevgili Azra Akın'ın arası 2 haftadır limoni...
 
Yılbaşını Viyana'da geçiren ve dönüşte havalimanında samimi pozlar veren çiftin bu kez evliliğe çok yaklaştığı gündeme gelmişti. Ancak çiftin son dönemde sık sık kavga ettiği ve ayrılğın eşinde olduğu ortaya çıktı. "Kuzey Güney"deki iş yoğunluğunun arta kalan zamanda Kıvanç Tatlıtuğ'un soluğu yanında aldığı Azra Akın'ın sürekli kavga ve huzursuzluk çıkarmasından rahatsız olduğu öne sürüldü. Hatta Tatlıtuğ'un Akın'a davranışlarına çekidüzen vermesini yoksa ilişkiyi noktalamak zorunda kalacağını bile söylediği ortaya çıktı. Azra Akın'ın sevgilisiyle sorunlu bir dönem geçirdiği için başrolünü oynadığı "MUCK" dizisinin setinde de sık sık sorun çıkardığı, kendisine özel ilgi gösterilmesini istediği gündeme gelmişti. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin