resim yok
28 Ekim 2011 - 00:00

 

Fox TV ekranlarında önümüzdeki ay yayın hayatına başlayacak olan “Babam İçin” isimli dizinin çekimlerine başlandı.
 
Yapımcılığını Duka Film adına Özkan İpek’in üstlendiği senaryosunu Deniz Akçay’ın, Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın yaptığı başrollerini Hasan Kaçan, Altan Gördüm, Nurcan Eren, Deniz Alan’ın oynadığı “Babam İçin” dizisinin çekimleri İstanbul Anadolu yakasında başladı. 
 
Bir aile dramının ekranlara getirileceği dizinin konusu şöyle;
Orhan, karısına ve ailesine düşkün 4 çocuklu bir gümrük memurudur. Deli dolu karısı sayesinde evde neşeli, düzenli ve huzurlu bir hayat yaşayan, iş yerinde prensiplerinden taviz vermeyen, hayatını ailesine ve akrabalarına adamış olan Orhan'ın aldığı bir haberle tüm hayatı kökünden sarsılır. Hayal ettiği kadar uzun süre ailesiyle olamayacaktır ve onları kaderlerine terk etmeden önce yoluna koyması gereken çok şey vardır. Bu zorlu yolculukta o ailesi için fedakarlık yaptığını sanırken aslında ailesinin her ferdi ona minnet borcunu ödemek için canını dişlerine takacaktır. Orhan hayatının en büyük ve belki de son dersini ailesinin kendisi için gösterdiği çabadan alacaktır. 
 
Babam İçin; en yakınımızdakilere çok geç olmadan "seni seviyorum" demenin önemi üzerine sıcak, hüzünlü olduğu kadar neşeli, hayatın içinden bir dayanışma hikayesidir

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin