Babam Sınıfta Kaldı dizisine ünlü şarkıcı konuk oluyor!

Senaristi Gani Müjde olan, başrollerinde ise Cem Davran, Melis Tüzüngüç ve Defne Samyeli'nin bulunduğu Babam Sınıfta Kaldı dizisine bu hafta sürpriz bir isim konuk oluyor.

resim yok
01 Kasım 2013 - 11:42
Yeni Bölüm

Ünlü şarkıcı sevilen diziye konuk oluyor!

 

SÜRPRİZ İSİM

Senaristi Gani Müjde olan, başrollerinde ise Cem Davran, Melis Tüzüngüç ve Defne Samyeli'nin bulunduğu Babam Sınıfta Kaldı dizisine bu hafta sürpriz bir isim konuk oluyor.

 

GÖKÇE

Çılgın şarkılarıyla yeri yerinden oynatan 'Gökçe' bu hafta Babam Sınıfta Kalsın dizisine konuk oluyor.

 

Dizinin yeni bölümünde, üniversitede konser verecek olan Gökçe şarkılarını seslendirecek. Konser sahnesinin çekimleri Beykent Üniversitesi'nde gerçekleştirildi.

 

Gökçe, Babam Sınıfta Kaldı'nın jenereik şarkısını da seslendiriyor.

 

PAZAR AKŞAMLARI...

Babam Sınıfta Kalsın yeni bölümleriyle Pazar akşamları Fox TV'de.​

 

GÖKÇE KİMDİR?

Gökçe Dinçer (d. 9 Eylül 1979), bilinen sahne adıyla Gökçe,Türk şarkıcı,söz yazarı ve bestecidir. İlkokul yıllarında piyano ve bateri öğrendi. Üniversite yıllarında çeşitli amatör gruplara solistlik yaptı. Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden sanat yönetimi olarak mezun oldu. 2 yıl boyunca bir reklam şirketinde çalıştıktan sonra hayatına müzisyen olarak devam etme kararı aldı. Üç bayandan oluşan The Eva Band ile bateri çalmaya başladı. Yaklaşık iki sene kadar çeşitli şehirlerde konserler verdi.

Gökçe,2007'de ilk albümü Böğürtlenli Reçel ve 2009'da Beş Kuruş Yok adlı albümlerini çıkardı. Bu albümlerden "Aradım Seni","Vay Be Ben Neymişim","5 Kuruş" ve "Anladım Ki" Türkiye çapında hit oldu. Temmuz 2011'de "Tuttu Fırlattı" şarkısı ile Türkiye resmi şarkı listesinde 1 numara oldu ve bunu başaran tek rock şarkısı olmayı başardı.

Ocak 2012'de üçüncü albümü Kaktüs Çiçeği'ni çıkardı. İlk video klibi "Ne Yapardım?" sanatçının en büyük hitlerinden biri haline geldi. Son olarak "Oh Olsun" adlı şarkısını kliplendirdi.[reklam]

2012'deki yükselen başarı grafiği ile Altın Kelebek Ödülleri'nden "En İyi Çıkış Yapan Kadın Sanatçı" seçildi. Azerbaycan'da düzenlenen The First 2012 ödül töreninde "Yılın Pop Sanatçısı" ödülünü aldı. Yine 2012'de Pınar Kido'nun reklam yüzü oldu ve reklamın yarışması sanatçının hit şarkısı "Tuttu Fırlattı" üzerine yapıldı.

 

DİZİ HAKKINDA

Liseyi yeni bitiren Yağmur kazandığı üniversite sayesinde özgürlüğe adım attığını sandığı anda, aftan yararlanan babası ile birlikte okuyacağını öğrenir ve bütün hayalleri suya düşer. Oysa babası Erman için durum farklıdır.

Erman hem üniversite tahsilini tamamlayacak hem de kızına yakından göz kulak olacağı için bir taşla iki kuş vuracaktır. Yağmur'u üniversitede bekleyen güzel ama zor zamanların yanı sıra babası Erman için de zorlu bir süreç başlayacaktır.

Zira Yağmur'un annesi ile evlenmeden yıllar önce terk ettiği sözlüsü Çiğdem aynı okulda Dekan olmuştur.

 

 

BİR DİZİ AŞKI DAHA GERÇEK HAYATA TAŞINDI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin