'Babam Sınıfta Kaldı' ne zaman başlıyor?

Bu Sene FOX’ta okullar erken açılıyor...

resim yok
05 Temmuz 2013 - 10:31
Magazin

Bu Sene FOX’ta okullar erken açılıyor!

 

Bir Müjde projesi...

 

Bir Gani Müjde projesi olan 'Babam Sınıfta Kaldı' mizahıyla olduğu kadar güçlü oyuncu kadrosuyla da yaz gunlerinin vazgeçilmezlerinden olmaya aday gözüküyor.

 

Yakında FOX TV ekranlarında başlayacak olan "Babam Sınıfta Kaldı" dizisinde kızı üniversiteyi kazanınca yarım bıraktığı üniversite eğitimine kızı ile aynı okulda devam eden bir babanın hikayesi anlatılıyor.

Başrollerinde Cem Davran, Melis Tüzüngüç, Defne Samyeli, Mesut Yar ve Halit Akçatepe'nin bulunduğu dizinin yönetmen koltuğunda Kartal Çidamlı oturuyor.

Gani Müjde imzalı "Babam Sınıfta Kaldı" dizisinde babayı ünlü oyuncu Cem Davran, kızını ise geçtiğimiz haftalarda final yapan "Harem" dizisinde Balkız karakterini canlandıran genç oyuncu Melis Tüzüngüç canlandıracak.

 

Baba-kız hikayesi

Başrollerinde Cem Davran, Defne Samyeli ve Mesut Yar'ın yer alacağı gençlik komedisi, temelinde bir baba-kız hikâyesini konu alıyor;

Liseyi yeni bitiren Yağmur (Melis Tüzüngüç) kazandığı üniversite sayesinde özgürlüğe adım attığını sandığı anda, aftan yararlanan babası ile birlikte okuyacağını öğrenir ve bütün hayalleri suya düşer. Oysa babası Erman (Cem Davran) için durum farklıdır.
[reklam]
Erman hem üniversite tahsilini tamamlayacak hem de kızına yakından göz kulak olacağı için bir taşla iki kuş vuracaktır.

Yağmur’u üniversitede bekleyen güzel ama zor zamanların yanı sıra babası Erman için de zorlu bir süreç başlayacaktır. Zira Yağmur’un annesi ile evlenmeden önce terk ettiği sözlüsü Çiğdem (Defne Samyeli)aynı okulda dekan olmuştur.

 

Ve yayın tarihi


Yayın Günü: 07 Temmuz Pazar Yeni dizi

 

Dizinin tanıtım videoları

 

 

GANİ MÜJDE YİNE GÜLDÜRECEK! DETAYLAR BURADA!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin