Babamın Günahları dizisi hangi dizisinin uyarlaması?

Star Tv ekranlarına gelmeye hazırlanan Babamın Günahları dizisi bir uyarlama dizisi olarak karşımıza çıkıyor. Peki Babamın Günahları dizisi hangi dizisinin uyarlaması? Sorunuzun cevabı haberimizde...

Berfu Gürle
05 Ekim 2017 - 14:42
İptal - Onay

Yeni sezon birçok yapımın Kore veya Japon dizilerinden uyarlama olması acaba Babamın Günahları dizisi de uyarlama mı? sorusunu akıllara getiriyor. Dizinin bir Güney Kore dizisinden uyarlama olacak. Yapımını ANS Yapım'ın üstlendiği dizi Ekim ayında seyircisi ile kavuşmayı bekliyordu. Babamın Günahları dizisi hangi dizisinin uyarlaması?

17-10/05/babamin-gunahlari.Jpeg

Başrollerde Kadir Doğulu ile Melisa Sözen, Mustafa Uğurlu, İsmail Demirci, Mehrnoosh Esmaeilpour ve çocuk oyuncu Gökçen Bilge Çiftçi yer alıyor. Son öğrenilen bir bilgiye göre dizinin tanıtımında yer almış olan Gülçin Santırcıoğlu'nun diziden ayrılması oldukça şaşırttı. Yapım şirketiyle şartlarda anlaşamadığı öğrenilen Santırcıoğlu'nun yerine, Sezin Akbaşoğulları getirildi. 

17-10/05/two-weeks-1507203029.jpg

Babamın Günahları dizisi hangi dizisinin uyarlaması?

Dizi 2013 yılında 16 bölüm ile yayınlanan Güney Kore dizisi Two Weeks dizisinden uyarlanılıyor. 

Two Weeks Konusu

Mafyanın tüm kötü işlerini yapan bir adamdır. Hayatında ansızın bir gelişme olur ve 8 yaşında bir kızı olduğunu öğrenir. Kızının 8 yıl sonra karşısına çıkmasının bir sebebi vardır. Çünkü Lösemi hastasıdır ve ilik nakli gerekmektedir. Yapılan tes sonuçlarına göre ise kızı için uygun ilik nakline sahiptir. Ancak Jang Tae-San, kızına ilik vereceği gün, kendini işlemediği bir cinayetin ortasında bulur. Jang Tae-San’ın kızının tedavisi için iki hafta boyunca yara almadan polis ve mafyadan kaçışını alatır.

17-10/05/babamin-gunahlari-dizi-kadrosu.png

Babamın Günahları dizisinin konusu 

Hikaye Ozan'ın (Kadir Doğulu) işlemediği bir suçu işlenmesiyle başlıyor. Ferruh'un (Mustafa Uğurlu) işlediği cinayetin sevdiği Yeşim'in (Melisa Sözen) üzerine kalmaması ve onu etkilememesi için bu suçu üstlenmiştir. İşlemediği bir suçu üstlendiği için sevdiği insanları yolları ayrılan Ozan hayattan bir beklentisi olmadan yaşamını sürdürürken ansızın kızı Zeyno karşısına çıkar. Artık hayatının bir anlamı vardır. Zeyno'nun yıllar sonra babasının karşısına çıkma sebebi ise ilik nakline ihtiyacı olmasıdır. Hasta olan Zeyno'ya babasının iliği verilecektir. Ozan ilik nakli için kendisini koruması gerekir. Tam Zeyno'ya ilik naklinin gerçekleşeceği gün yine bir cinayet ortaya çıkar. İşlenmediği cinayetin faili olarak arandığını öğrenir ama bu sefer kendini feda etmeyecektir. Kızı için yaşamaya söz vermiştir!

17-10/05/babamin-gunahlari-dizi-oyunculari.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin