Bade İşçil yeni hayat serüvenini anlattı!

Elele dergisi için objektif karşısına geçen Süalp; yeni hayat serüvenini ve hayallerini anlattı.

resim yok
02 Aralık 2014 - 10:50
Röportaj

Önce aşık oldu... Çok kısa bir süre sonra evlilik haberi geldi, ardından hamile olduğunu öğrendik, şimdiyse bir oğlu var! Bade İşçil (Süalp) değişimi hızlı yaşayan ama ruhu değişmeyen kadınlardan!      

Azur adını verdiği oğlu 4 aylık olan Süalp, ''Tadı damağımda kaldı'' dediği oyunculuğa geri dönmek istiyor. Konu aşka geldiğinde ise ''Daha doyamadım kocama'' diyor…


Elele dergisi için objektif karşısına geçen Süalp; yeni hayat serüvenini ve hayallerini anlattı.

Kendinizi özlettiniz. Evlilik, annelik derken setlerden uzak kaldınız. Yeni hayatınıza alışabildiniz mi?  

Yeniden doğdum, yeni bir hayata doğdum. Artık evli ve çocuklu bir kadınım ama işime geri dönmeyi istiyorum. Aslında evlendiğimde yine bir şeyler yapıyordum ama hamile kalınca biraz uzaklaşmış oldum. Hamileyken dinlenmek istedim, bebeğimle birlikte de dinlendim. Şimdi hayatın ritmini yeniden onunla birlikte tutturma isteğindeyim.  

Hamile olduğunuzu öğrendiğiniz an ne hissettiniz? Sürpriz bir bebek miydi?

Aslında sürpriz diyebiliriz. İstiyordum hamile kalmayı ama yine de biraz sürpriz yaptı... İlk an gerçekten çok farklı bir duygu hissettim. İçinde bir şeyin olduğunu söylüyorlar ama hiç fark etmiyorsun. Dikkat etmen gereken pek çok şey giriyor bir anda hayatına, o orada olduğunu hatırlattıkça da kalbi çıkıyor insanın yerinden, çok tuhaf bir duygu. Hareket etmeye başladığında gerçekten özel bağ oluşuyor aranızda.

Azur'la ilk karşılaşma anı...

İkimiz de ağlıyorduk, sonra birbirimize bakıp sustuk. Her kadının yaşaması gereken özel bir an.

Annelik ne hissettirdi?

Çok tuhafmış. Çok kutsal ve tarifi olmayan bir durum bence. Azur dünyaya geldiğinde onu ben doğurmamışım gibi hissettim bir an. Ama bana ait bir organ gibi...

 

'ANNE OLMAK TARİFSİZ BİR DUYGU'

Nasıl bir annesiniz?

Biraz titizim ama kendimi bu konuda törpülemeye çalışıyorum çünkü bir erkek çocuğu yetiştireceğim. İster istemez üzerine titreme durumu oluyor ama hayat öyle değil maalesef. Hayatta başına gelebilecek her türlü olaya onu hazırlamak adına dinamik, güçlü bir karakter olması için pek pimpiriklenmemeye çalışıyorum. İçim içimi yiyor o ayrı...[reklam]

Anne olduğunuzu ilk ne zaman hissettiniz?

Hamileyken size ait bir organ gibi çocuk. Sonra dışarı çıkıyor. Bir anda herkes görebiliyor. İçindeyken elini kıpırdattığında bile sadece sen hissediyorsun. Bir rüya gibi, tuhaf... Mucizevi bir durum bu; gerçekten tarifsiz. Aslında şu anki yoğun tempomdan anneliğin ne olduğunu adlandırabilecek, anlatabilecek kadar dönüp bakamadım yaşadıklarıma ama her hissi biriktiriyorum. Notlar alıyorum, tarif etmeye çalışıyorum. Yarın öbür gün oyunculuk adına da besleyici olacağı için her şeyi kayıt ederek gidiyorum.

 

'BÜYÜKLERİMİ DİNLİYORUM'

Hayaller kurmaya başladınız mı Azur ile ilgili?

Daha hamile kaldığımda akrabalardan alınan bilgilerle şu okula gitsin, böyle yapsın, bunu yapmasın diye her şeyi dizayn ettim tabii ama hayat öyle olmuyor elbette. Bugün hesapladığın evdekine uymuyor diyeyim.  

Formunuzu nasıl kazandınız?

Aslında çok dikkat etmiyorum şu anda emzirdiğim için. Sütüm fazla olsun diye çok enerji harcamamaya, spor yapmamaya çalışıyorum. Büyükler ne söylerse uyguluyorum sütüm çok olsun diye. Oğlumu elimden geldiğince anne sütüyle büyütmek istiyorum. Ben hamileliğim boyunca da toplamda 13-14 kilo aldım, çünkü çok hareketliydim. Giden kilo da kendiliğinden gitti diyebilirim aslında.

 

 

'YARAMAZ BİR KIZ ÇOCUĞU GİBİYDİM'

Bir arkadaşım eşi için 'anne olduğu gün kadın oldu ve büyüdü' demişti. Sizde de böyle bir durum var galiba...

Evet, hep yaramaz kız çocuğu gibiydim. Ruhumda var bu. Ama onu düşündüğüm noktada bir perde iniyor. Belki biraz daha büyüyünce onunla çocuk olma kısmını yaşarım. Şu an biraz daha güçlü olmak zorundayım, otomatik bir savunma mekanizması çalışıyor içimde. İlk doğum yaptığım zaman kanatlarını açmış, evladını koruyan bir kartal gibiydim resmen! Herhalde o duygu zamanla geçiyordur, çünkü çocuk da daralır, bir yerde 'yeter' der!  

Sevdiniz mi emzirme duygusunu? Bazı kadınlar çok seviyor, bazı kadınlar hoşlanmıyor...

Evet, zor bir şey ama keyifli aynı zamanda. Oğlumla baş başa kalıp bunu yaşamak gerçekten çok güzel. Ben sevdim fakat gerçekten daraldığı zamanlar olabiliyordur illaki insanların. Canımı dişime takıp devam ediyorum.  

İki kişi bir bedende...

Başka bir aile ile kendi ailenden gördüklerini sentezleyip yeni bir hayat kuruyorsun. Bu  kolay bir iş değil.

 

 

ŞEBNEM BOZOKLU'NUN ŞAŞIRTAN SIRLARI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin