resim yok
13 Mayıs 2013 - 00:00

Bade İşçil, dünya evine girmek için gün sayıyor!

 

Nişantaşı'nda görüntülendiler

 

Geçtiğimiz günlerde bir restoranda tartıştıkları iddiasıyla gündeme gelen Bade İşçil ve Malkoç Sualp, önceki gün Nişantaşı’nda el ele görüntülendi.

'ÇEKEMİYORLAR'

İddialar hakkında konuşan çift,

“Bizim mutluluğumuzu çekemeyenler var galiba. Ne kavgası? Öyle bir şey olamaz. Mümkün değil” dedi.

 

31 Mayıs’ta Ulus 29’da nikâh masasına oturacaklarını ve düğün hazırlıkları yaptıklarını belirten Bade İşçil, “Çok mutlu bir birlikteliğimiz var, maşallah diyelim” diye konuştu.

GELİNLİK SÜRPRİZİ

Balayı için nereye gideceklerine henüz karar veremediklerini söyleyen güzel oyuncu, gelinliğini kime diktirdiği sorusunu da yanıtsız bıraktı:

“Bu sürpriz. Sürprizi düğün gecesine kadar bozmak istemiyorum.” dedi..


İşçil'in kariyeri

8 Ağustos 1983, İstanbul doğumlu olan Bade İşçil; Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tasarım Bölümünden mezun oldu. İlk kez 2007'de Cine5 kanalında yayınlanan Metropol Cafe isimli komedi dizisinde rol aldı.
[reklam]
2009-2011 yılları arasında Ay Yapım'ın Ezel dizisinde Şebnem Sertuna karakterini canlandırdı. Ezel bittikten sonra Kuzey Güney dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı.

 

Ödülleri


Güzel oyuncunun 2012 Ayaklı Gazete TV Yıldızları En İyi Yardımcı Kadın Drama Oyuncusu (Kuzey Güney) ve 2012 Galatasaray Üniversitesi En İyi Kadın Oyuncu (Kuzey Güney) gibi ödülleri bulunmaktadır.

 

 

BADE İŞÇİL'DEN AŞK ÖPÜCÜKLERİ! DETAYLAR VE FOTOĞRAFLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin