resim yok
22 Nisan 2013 - 00:00

Düğünü için sayılı günler kalan Bade İşçil'in gözü aşktan kör olmuşa benziyor.

Mutluluk pozları

 

Çiçeği burnunda aşıklar etrafta mutluluk pozları saçıyor.

Kısa sürede evlenmeye karar verip ailelerini tanıştıran, geçtiğimiz hafta gün alıp organizasyona başlayan Bade İşçil-Malkoç Sualp çiftinin düğünü şimdiden merakla bekleniyor.

 

Bebek'te görüntülendiler

Hafta sonu gündüz saatlerinde Bebek'te ev alışverişi yapan çift obejktiflere gülerek poz verdiler.

KIYAFET UYUMU DİKKAT ÇEKTİ

Daha önce İngiliz konsolosluğunda görüntülenen Bade İşçil'in balayı tatilini yurt dışında yapmayı düşündüğü konuşulmuştu.

Konsolosluktan yalnızca vize aldığını balayının sürpriz olacağını söyleyen Bade İşçil düğününün 31 Mayıs'ta İstanbul'da gerçekleşeceğini söyledi.

Aynı renk gömlek kazak ve trenkotu giyen çiftin kıyafet uyumu gözlerden kaçmazken Bade İşçil durumu "Biz bir bütünüz" diyerek yorumladı.

 



''MALKOÇ'LA PARKTA DA YAŞARIM BANKTA DA YATARIM''

"Evlendikten sonra nerede yaşayacaksınız?" sorusuna ise sevgilisi Malkoç Sualp' e bakıp, "Malkoç ile olsun da nerede olursa olsun! Onunla parkta da yaşarım, bankta da yatarım" diye cevap verdi.

 

BADE İŞÇİL'DEN AŞK ÖPÜCÜKLERİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin