resim yok
26 Ekim 2011 - 00:00

 

Reyting rekortmeni dizi Muhteşem Yüzyıl'da romantik dakikalar...
Armin'e aşık olan Malkoçoğlu Bali Bey, evlenmeye karar veriyor. Kızın babası Jasua Efendi'nin, Bali Bey'e yanıtı ne olacak?
 
Çarşamba günleri tüm Türkiye'yi ekran başına kilitleyen 'Muhteşem Yüzyıl', yine heyecan dolu bir bölümle izleyicinin karşısına çıkacak. Hafızalardan silinmeyen savaş sahnelerinin yer aldığı Mohaç Seferi'yle beraber diziye dahil olan Malkoçoğlu; düşmanlarına değil, aşka yenik düştü. Çarşıda karşılaştığı Ermeni kızı Armin'e aşık olan Malkoçoğlu Bali Bey, babası Jasua Efendi'den aldığı kolyeyi hediye edecek.
 
Armin'in babası ise Malkoçoğlu'nu kızından uzak durması için tehdit edecek ve Armin'i eve kapatacak. Aşık olduğu kızı göremeyen Osmanlı neferi, bu reste karşılık Jasua Efendi'ye evlenmek istediğini söyleyecek ve yanıt bekleyecek.
 
Malkoçoğlu'nu canlandıran ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Burak Özçivit, sosyal medyada da bu aşkın konuşulduğunu söyledi. Özçivit, 'Tepkiler çok güzel. İlerleyen bölümlerde bu aşkla ilgili seyirciyi bir sürpriz bekliyor' dedi. Armin karakterini canlandıran Müjde Uzman ise dizinin fenomenlerinin iki aşığın kavuşmasını istediğini ve kendisine bu şekilde yorumlarda bulunulduğunu söyledi.
 
Esir prenses alevlerin içinde
'Muhteşem Yüzyıl'da bu hafta aksiyon yüksek! Nişanlısı Frederick'ten haber alabilmek için Kanuni Sultan Süleyman'la görüşmek isteyen ancak bunu başaramayan Kastilya Prensesi Isabella Fortuna, sonunda av köşküne gelen padişahı odasına götürecek. Bir anda üzerindekileri çıkararak, 'Benden istediğiniz bu değil miydi? Alın!' diyen Prenses, Kanuni'nin odayı terk etmesinin ardından köşkü ateşe verecek.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin