resim yok
29 Mart 2012 - 00:00

 

Ceylan Çapa, sevgilisi Burak Özçivit’i bir an olsun aklından çıkaramadığını önceki gün Twitter’a yüklediği bu fotoğrafla gösterdi.
 
Twitter üzerinden aşk
 
Geçtiğimiz günlerde ciddi bir tartışma yaşadıklarına dair dedikodular çıkan Ceylan Çapa ile Burak Özçivit, Twitter yazışmalarıyla “her şey yolunda” mesajı veriyor. Hatta Çapa, Twitter sayfasındaki sürprizleriyle sevgilisini bir an olsun aklından çıkarmadığını da kanıtlıyor.
 
Her şey aşkı hatırlatıyor
 
Çapa, önceki gün Şile’ye giderken rastladığı Balibey tabelasını bile pas geçmedi. O tabelayı görür görmez “Muhteşem Yüzyıl”da Bali Bey’i canlandıran Özçivit’i hatırlayan genç kız, üşenmeyip araçtan indi ve önünde fotoğraf çektirdi. Sonra da bu kareyi onun sayfasında paylaşarak Burak Özçivit’e sürpriz yaptı.    

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin