Ballers 3. sezon onayını aldı

Dwayne Johnson'lı HBO dizisi yeni sezon onayını almakta gecikmedi.

HBO'nun ikinci sezonuna geçtiğimiz haftalarda giren dizisi Ballers, yayıncı kanal HBO'dan 3. sezon onayını da aldı.

'THE ROCK' MÜJDELEDİ

İkinci sezonun henüz iki bölümünü geride bırakan dizinin yeni sezon onayını müjdeleyen Dwayne "The Rock" Johnson oldu. Aktör, gelişmeyi Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

16-07/29/dwayne-johnson-instagram.png

HBO programlama başkanı Casey Bloys ise konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında "Dwayne Johnson; yapımcılar Stephen Levinson, Mark Wahlberg ve Ballers'ın geri kalan takım üyeleri izleyicilerimiz için bir defa daha kazanan oldular. Ballers'ın gelecek seneki muhteşem sezonu için şimdiden sabırsızlanıyoruz." ifadelerini kullandı.

'BALLERS' REYTİNGLERİ

Stephen Levinson'ın yaratıcısı olduğu Ballers'ın pek beklemeden ikinci sezon onayını almasındaki kuşkusuz en önemli faktörlerin başında izlenme oranlarının memnun edici düzeyde olması geliyor.

17 Temmuz'da 'Face of the Franchise' isimli ikinci sezon açılış bölümüyle 0.8 reyting ve 1.6 milyon izleyici rakamlarını yakalayan dizinin ikinci bölümü 'Enter the Temple' ise 0.6 reyting oranı ve 1.3 milyon izleyici rakamlarını tutturmuştu.

16-07/29/dwayne-johnson-rob-corddry-ballers-1469800172.jpg

Devam etmekte olan sezonunda Johnson dışında Rob Corddry, John David Washington, Omar Benson Miller, Donovan W. Carter, Troy Garity, Jazmyn Simon, London Brown, Arielle Kebbel, Dulé Hill, Richard Schiff ve Andy Garcia gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin yapımcı kadrosunda ise Johnson, Stephen Levinson, Mark Wahlberg, Dany Garcia, Peter Berg, Evan Reilly, Rob Weiss, Julian Farino ve Denis Biggs yer alıyor.

2. SEZON SÜRÜYOR

Dizi, 31 Temmuz'da sezonun üçüncü bölümü 'Elidee' ile HBO ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin