Ballers 4. sezon onayını aldı!

Ballers 4. sezon onayını aldı! Dizi, 2018 senesinde de sevenleriyle birlikte olmaya devam edecek.

Volkan Küçükel
08 Ağustos 2017 - 22:40
İptal - Onay

Kaliteli dizilerin adresi HBO, bünyesinde üçüncü sezonunu geçiren Dwayne Johnson'lı Ballers'ın gidişatından memnun olsa gerek!

BALLERS İLE YOLA DEVAM!

Kanal yönetimi geçtiğimiz dakikalarda yaptığı duyuruyla Ballers için resmi 4. sezon onayını verdi. Buna göre dizi, 2018 senesinde de sevenleriyle birlikte olmaya devam edecek.

17-08/08/the-rock-twitter.png

BALLERS KONUSU

Stephen Levinson'ın (Boardwalk Empire) yaratıcısı olduğu Ballers, emekliye ayrılmış ve faal olarak spor hayatları devam eden Amerikan futbolu oyuncularının gerçek yaşam problemlerine ve fırtınalı yaşam tarzlarına bakış atıyor. Johnson'ın hayat verdiği eski süper yıldız Spencer Strasmore ise pırıl pırıl güneşli Miami'de günümüz oyuncularının mali yönetici ve danışmanlığını üstlenen bir pozisyonda karşımıza çıkıyor.

Johnson dışında Rob Corddry, John David Washington, Omar Benson Miller, Donovan W. Carter, Troy Garity, London Brown, Jazmyn Simon ve Dulé Hill oyuncu kadrosunda rastladığımız isimler.

Levinson ile birlikte Mark Wahlberg, Dwayne Johnson, Dany Garcia, Peter Berg, Evan Reilly, Rob Weiss, Julian Farino, Denis Biggs, Karyn McCarthy dizinin yapımcı kadrosunu oluşturuyor.

17-08/08/ballers-logo.jpg

HBO Programlama Başkan Yardımcısı Amy Gravitt yeni sezon onayı hakkında değerlendirmelerde bulunurken yaz dönemi akışında yer alan Ballers ile izleyici arasında oluşan bağı övdü ve Dwayne ile dizideki yetenekli kişilerle birlikte çalışmanın kendilerini gururlandırdığını belirtti.

23 Temmuz'da "Seeds of Expansion" isimli bölümle üçüncü sezonunu açan dizi, son olarak geride bıraktığımız hafta sonunda sezonun üçüncü bölümü "In the Teeth" ile karşımıza çıktı.

Ballers, David Katzenberg'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dördüncü bölümü "Ride and Die" ile 13 Ağustos'ta HBO ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

"Ballers" 3. sezon 4. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin