Bana Sevmeyi Anlat 20. bölüm fragmanında neler oldu?

Sırların açığa çıkacağı Bana Sevmeyi Anlat 20. bölümün yarın akşam FOX TV ekranlarında yayınlanacak. Haşmet'in öfkesine tanık olacağımız bölüm saat 20:00'da izleyicileriyle buluşacak!

Sibel Karagöl
16 Ocak 2017 - 18:30
Yeni Bölüm

Başrollerinde Kadir Doğulu, Seda Bakan ve Mustafa Üstündağ'ın rol aldığı "Bana Sevmeyi Anlat" dizisinin 20. yeni bölümünde Haşmet'in öfkesi izleyicileriyle buluşacak!

17-01/16/bana-sevmeyi-anlat-9f13afa48898e689684cd99a6dd96303.jpg

FOX TV’nin Ay yapım imzalı imkansız bir aşkı konu alan dizisinde gerçekler gün yüzüne çıkıyor. Alper’in yıllar sonra komadan uyanan karısı Berna ile iyi gitmeyen ilişkilerine, Alper son noktayı koyuyor. Bunu hazmedemeyen Berna ise son kozunu oynayarak Haşmet’e Alper ile Leyla’nın ilişkisinden bahseder.

Bana Sevmeyi Anlat 20. Bölüm Fragmanı

 

Geçtiğimiz bölümlerde Haşmet’in Onur ve Berna ilişkisini öğrenen Haşmet’in sert yorumu Leyla’yı şok etmişti. Ve yarın akşam yayınlanacak bölümde Haşmet, Alper ile Leyla’nın yasak aşkını öğreniyor.

Bana Sevmeyi Anlat 18. Bölüm - Katil Olurdum

Bu sırada Bana Sevmeyi Anlat'da bir diğer sır, Leyla'nın burnun dibindeydi. Leyla'nın öz annesi Canan uzun süredir omuzlarında taşıdığı sırrı Leyla'ya itiraf etmeye cesaret ediyor.  Canan'ın Leyla'ya karşı sert tavrının değişmesi, iş yerinde melek gibi olmasının ardında annesi olması gerçeğini öğrenecek olan Leyla'nın tepkisi merak konusu...

Bana Sevmeyi Anlat 20. Bölüm 2. Fragmanı

 

Berna'nın intikam planı olarak Haşmet'i doldurmasıyla, Haşmet'in nasıl hareket edeceği, Leyla ve Alper'e zarar verip vermeceğini öğrenmek için, tüm sırların açığa çıkacağı Bana Sevmeyi Anlat 19. bölümü yarın akşam saat 20:00'da FOX TV ekranlarından takip edebilirsiniz. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin